📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ojjjjj "naszą" Igę to bym Wyrwał
Iga cyckami nadrabia luki w inteligencjii
herbalix napisał/a:
naiwnie myślałem, że pokaże cycki i straciłem, kurwa, półtorej minuty.
Naprawde liczyłeś, ze Wojewódzki pokaze cycki...
ktos moze podac link do calosci? bo za damski chuj nie moge znalezc.
MudPie napisał/a:
kto to w ogóle jest ?!
udajesz hipstera co to jest do tyłu ze swojskimi dupami bo ogląda suicide girls, a wytrzepałeś do niej wiadro nasienia. albo jesteś pedałem.
herbalix napisał/a:
udajesz hipstera co to jest do tyłu ze swojskimi dupami bo ogląda suicide girls, a wytrzepałeś do niej wiadro nasienia. albo jesteś pedałem.
Aż dziw że 26 latek może być takim idiotą. Nawet budowanie zdań nie idzie ci zbyt dobrze, może czas pomyśleć o powrocie do szkoły ?
up
Głupiś. Igę kojarzę przelotnie z okładek CKM czy Playboy. Idąc Twoim tokiem myślenia, będę miał prawo określić Cię pedałem jeśli mi, nie korzystając z googla, nie powiesz kim jest np. Angelica Wild.
Głupiś. Igę kojarzę przelotnie z okładek CKM czy Playboy. Idąc Twoim tokiem myślenia, będę miał prawo określić Cię pedałem jeśli mi, nie korzystając z googla, nie powiesz kim jest np. Angelica Wild.
Miednicę bym jej wyrwał.
ten pajac sie juz wypalil. rżnie cwaniaka i zaprasza gosci o poziomie intelektualnym nizszym niz jego by sie nie zbłaźnić... dla mnie ten komuch jest zalosny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów