📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Wojewódzki komuch nie ma nawet tak podstawowych informacji... nie wie do czego służy stanik.
naiwnie myślałem, że pokaże cycki i straciłem, kurwa, półtorej minuty.
Gratulacje, udało ci się znaleźć fragment tej rozmowy w którym nie było słychać, że jest niesamowicie głupia.
Cytat:
Gratulacje, udało ci się znaleźć fragment tej rozmowy w którym nie było słychać, że jest niesamowicie głupia.
przy takim komencie nie dziwi mnie twoja płeć, ale pogódź się z tym, że dla faceta ważniejsze są cycki
betonline.net.pl/strona,125,Iga-Wyrwal-nago-Video-18.html
o kurde. juz było
ale cycków i tak nigdy za dużo
o kurde. juz było
ale cycków i tak nigdy za dużo
pakicito napisał/a:
przy takim komencie nie dziwi mnie twoja płeć, ale pogódź się z tym, że dla faceta ważniejsze są cycki
bez przesady...
ivra napisał/a:
dobra, wole cycki
Muszę przyznać, że ma ładny głos
nmzc.
smog.pl/txt_gfx_audio/47929/iga_wyrwal_najpiekniejsze_polskie_piersi/
nmzc.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów