Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rosjanie po prostu mają mielonkę zamiast mózgów bo piją.
@up biali murzyni Europy to są Polacy bo pracują za 2100 brutto i oddają państwu 85% dochodu nie dostając w zamian nic.
Rosjanie po prostu mają mielonkę zamiast mózgów bo piją.
a najlepsze jest to, że większość Polaków twierdzi, że jest zajebiście i tak dalej będą głosować na PIS, PO albo jakiś inny ryj ze starego układu.
Niestety nie znalazłem w statystykach informacji ilu pracujących policzyli. Należy pamiętać, że statystyka nie zawiera pracujących w firmach poniżej 9 chłopa.
Nawet ja nie jestem tak krytyczny, żeby taką masę ludzi głupkami....
Polacy to są kurwa nędzarze. Jebane biedaki. Meksykanie Europy.
Najgorsze jest, że w ogóle nie są zainteresowani, żeby cokolwiek z tym zrobić.
Jakby na zachodzie w jakimś kraju była taka przepierdolona bieda to bym im kurwa miasta płonęły 24/7 a rządy by spierdalały na uchodźstwo.
@up nie bądź naiwny 3/4 dorabia na czarno, lub "pod stołem" żeby dostać świadczenia socjalne.
W tym roku wszystkie 60-letnie kobiety przeszły na emeryturę i zaraz wróciły do pracy.
@up No i nie ma się im co dziwić, system ich ruchał 60 lat to one teraz mają okazję go wyruchać chociaż trochę
Czyli między innymi nas ruchają te 60 letnie kobiety. My pracujemy na socjal dla ludzi, którzy zwalniają się i pracują na czarno dla zasiłków.
@up dokładnie tak, to jest to właśnie patologiczne błędne koło, które jest toczone między innymi przez zusowską piramidę finansową, gdzie nikt nie pracuje na siebie, tylko na innych a oni zacierają ręce jak się ktoś przekręci i wtedy jego wieloletnia składka znika. Rozdmuchany system socjalny jest wieloletnim efektem każdej kolejnej władzy, która kolejnym dokłada do tych świadczeń kupując głosy za ich własne pieniądze.
Socjalizm już tak ma, że tworzy problemy, które później się rozwiązuje, które tworzą nowe problemy...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów