📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
to sa prawdziwi mistrzowie:)
Podziwiam takich ludzi. Mimo przeszkód dają z siebie wiele. Nie biadolą nad swoim losem tylko brną do przodu.
ciekawe ile osób chinolce okaleczyli żeby i w tym napykać medali?
A co im tam milion w te czy wewte
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
chujowe na maxa
Esne napisał/a:
nie podoba się ? na chuj oglądasz ?
Perlo, i po chuj w taki sposób komentujesz.
No sorki jak moj sposob komentowania sie komus nie podoba, ale mam to do siebie ze zawsze pisze co mysle. Jak cos mnie rozbawi to napisze ze jest zajebiste, a jak cos mnie w ogole nie smieszy to napisze ze chujowe. Nie wiem moze ja nie bardzo rozumiem profil tej strony, moze w slowach "czatny humor" kryje sie cos wiecej niz sadze . Te zdjecia owszem , dla mnie sa interesujace ,ale nie potrafie zrozumiec jakim cudem wpasowuja sie w definicje czarnego humoru.
Esne pyta czemu ogladam, otoz ogladam bo jest to na stronie glownej , wiec chcac nie chcac ogladam
Bless
Esne pyta czemu ogladam, otoz ogladam bo jest to na stronie glownej , wiec chcac nie chcac ogladam
Bless
ci ślepi co grają w piłkę nożną są mistrzami Jedi? wyczuwają piłkę czy co?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów