📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w CoD:MW2 wystarczy, ze się ciągle ruszasz i już jesteś najwyżej w statystykach. Ludzie kampią. (Nieskończony bieg, szybsze bieganie, ostatni bastion i do tego UMP)
Ech, jak ja kocham gry dla leniwców z upośledzoną koordynacją psychomotoryczną o_0
Cele się nie ruszają, 1 strzał zabija. Nygga plz.
Quake, a nie jakieś badziewie dla dzieciaków bawiących się w wojenkę!
Cele się nie ruszają, 1 strzał zabija. Nygga plz.
Quake, a nie jakieś badziewie dla dzieciaków bawiących się w wojenkę!
w przeciwności do tego co wam się zdaje dzięki szkole powstaje wiele takich filmików
sam jestem w technikum informatycznym i wiele nauczycieli zadaje zmontowanie jakiejś prezentacji czy czegoś w tym stylu ; ]
sam jestem w technikum informatycznym i wiele nauczycieli zadaje zmontowanie jakiejś prezentacji czy czegoś w tym stylu ; ]
trane1 napisał/a:
a jak walil przez sciany to pewnie mial wh wmontowane w okulary hm?
tak bo ciężko ustawić się z kimś. Poza tym przy tej częstotliwości grania farty mimo wszystko się zdarzają. Nie udawaj bardziej naiwnej niż jesteś.
@trane1
idiotą nie idiotom gimbusie, i nie wybaczam ci stylistyki.
poza tym skąd ty wiesz w co ja gram siedzisz mi pod biurkiem ?!
idiotą nie idiotom gimbusie, i nie wybaczam ci stylistyki.
poza tym skąd ty wiesz w co ja gram siedzisz mi pod biurkiem ?!
Ty widziałeś dobre fragmovie?
Wpisz sobię na Youtube frazę "Mazarini and paradox : Play With Soul ( MAZADOX )" i obejrzyj, po całym seansie pomyśl po co nazwałeś to twoje "fragmovie" z xklocka genialnym.
Wpisz sobię na Youtube frazę "Mazarini and paradox : Play With Soul ( MAZADOX )" i obejrzyj, po całym seansie pomyśl po co nazwałeś to twoje "fragmovie" z xklocka genialnym.
wpiszcie w youtube "Infinity" | Black Ops | [AMAZING PC MONTAGE] | By Aeon to jest dopiero frag movie a nie to coś...
Ja powiem tak ... Sam gram w coda4 ponad rok naleze do klanu logitech hardcore.Z tego co widac gosciu gral na publicu gdzie graja naprawde nie ogarnieci gracze i nie raz sie zdarzalo nawet mi zrobic staty 120/40 na publicu jak graja nooby i ma sie perki odpowiednie.Co innego gdyby zrobil to na promodzie typu 211/210 to wtedy ok ale ja dla mnie oprawa super ale skill typowy public.Kazdy ma swoje zdanie na ten temat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów