📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Świetny filmik, faktycznie komuś musiało się bardzo nudzić, no ale efekt jest Szkoda, że takie krótkie, bo miło się ogląda "dead bodies everywhere".
Ps. Co to za nuta?
Ps. 2 - nutka: Corner (Morphable Remix) (Blue Stahli Corner Competition)
Ps. Co to za nuta?
Ps. 2 - nutka: Corner (Morphable Remix) (Blue Stahli Corner Competition)
Ps. 3 - istnieje opcja edytuj.
A Fragmovie cóż, w grę nie grałem bo mój gracik nie uciągnie tych wymagań ;-(
A Fragmovie cóż, w grę nie grałem bo mój gracik nie uciągnie tych wymagań ;-(
Też sobie mogę włączyć aimbota i celowanie w klatę (teraz w COD4 nawet PB się nie aktualizuję... ).
@up
No cóż nie twoja wina, że jesteś dzieckiem nie umiejącym grać i wyzywającym ludzi od czitów ;] Taki sie urodziłeś ....
No cóż nie twoja wina, że jesteś dzieckiem nie umiejącym grać i wyzywającym ludzi od czitów ;] Taki sie urodziłeś ....
oficjalnie: Nie jaram się grami w internecie !
nieoficjalnie: Oglądałem 3 razy. Nie znudzi mi się.
nieoficjalnie: Oglądałem 3 razy. Nie znudzi mi się.
@UP
no cóż nie twoja wina że jesteś tak naiwny i nie miałeś okazji pograć online, bo komunia dopiero za rok, że nie ma gry bez cziterów* . A ten najwyraźniej używa aimbota, i ordynarnie się tym przed wszystkimi chwali, a niektórzy pewnie rozdziawiają mordę na jego widok.
no cóż nie twoja wina że jesteś tak naiwny i nie miałeś okazji pograć online, bo komunia dopiero za rok, że nie ma gry bez cziterów* . A ten najwyraźniej używa aimbota, i ordynarnie się tym przed wszystkimi chwali, a niektórzy pewnie rozdziawiają mordę na jego widok.
@up
ta prowokacja jest zbedna bo my i tak wiemy ze jestes idiotom ^. ^
to ze ty nie umiesz grac w fps bo preferujesz, simsy a moze nawet jakies łatwiejsze strategie typu hm... no dobra nie oszukujmy sie ty w żadną strategie byś nie umial zagrać, no ale czasem nie mozna wymagac zbyt wiele od osób które brną w brodziku intelektualnym, wracając do tematu jaki sens miałoby nagranie filmy z czitem i potem obrabianie,edytowanie go przez kilka dni, w odróżnieniu od ciebie nikt jest aż takim debilem.
Widzisz jak sie przez ciebie rozpisałem !? a i tak pewnie nie będzie ci sie chcial tego przeczytać bo ciebie opinia innych nie interesuje jak każdego trolla (wybaczcie mi stylistykę)
ta prowokacja jest zbedna bo my i tak wiemy ze jestes idiotom ^. ^
to ze ty nie umiesz grac w fps bo preferujesz, simsy a moze nawet jakies łatwiejsze strategie typu hm... no dobra nie oszukujmy sie ty w żadną strategie byś nie umial zagrać, no ale czasem nie mozna wymagac zbyt wiele od osób które brną w brodziku intelektualnym, wracając do tematu jaki sens miałoby nagranie filmy z czitem i potem obrabianie,edytowanie go przez kilka dni, w odróżnieniu od ciebie nikt jest aż takim debilem.
Widzisz jak sie przez ciebie rozpisałem !? a i tak pewnie nie będzie ci sie chcial tego przeczytać bo ciebie opinia innych nie interesuje jak każdego trolla (wybaczcie mi stylistykę)
polecam 2 dobre fps:
Crysis 2 dobry fps bez cenzury klną aż miło ;]
oraz Battlefield Bad Company 2 jak wyrzej tyle że klimat wojenny w złej kompani ;]
Crysis 2 dobry fps bez cenzury klną aż miło ;]
oraz Battlefield Bad Company 2 jak wyrzej tyle że klimat wojenny w złej kompani ;]
gralem w ta gre jest pelno tam takich , lecz nie twierdze ze on akuratnie ma aim'a...
Jeśli tu chodziło o strzały do rytmu muzyki to janko muzykant z niego nie będzie..
Chuj nie filmik. Grał z jakimiś botami na easy które nawet w niego nie celowały. Conajmniej dwie akcje jak miał kolesia na plecach który zwyczajnie sobie dalej biegł. Nie no ja rozumiem że poświęcił sporo czasu i o takie akcje "na prawdę" ciężko ale jak już coś robimy to nie lećmy w chuja.
Trickshoty fajne, ale jak fragmovie to należy mu się karny kutas za puszczanie w las.
Trickshoty fajne, ale jak fragmovie to należy mu się karny kutas za puszczanie w las.
Dobry filmik, choć jestem zwolennikiem battlefieldów, a CoD zbrzydł mi po 4, to ogromne piwo za montaż filmu, choć większość akcji to typowe farty, przemknięcie na plecy, kto grał w CoDy ten wie o czym piszę Jak bym miał kompa na frapsowanie Bad Company 2 to bym miał nieziemski frag movie ;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów