Krótki film zrealizowany w 1 dzień w jak widać starej piwnicy , opowiada on o wartości prawdziwej przyjaźni .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Krótki film zrealizowany w 1 dzień w jak widać starej piwnicy , opowiada on o wartości prawdziwej przyjaźni .
Myślałem, że to będzie Szczymryj2
Na początku uderza trochę słabe aktorstwo, jednak i tak chłopaki prezentują lepszy poziom niż nasza "elita" grająca w serialach.
Fajna, zwarta, z odrobinką humoru. Mogli zrobić Harlem Shake ale jednak wpadli na coś innego.
Piwo za pracę i chęci.
Fajna, zwarta, z odrobinką humoru. Mogli zrobić Harlem Shake ale jednak wpadli na coś innego.
Piwo za pracę i chęci.
Za każdym razem co przesunąłem filmik , obojętnie o ile sekund , słyszałem soczyste " kurwa" : /
Chuj z wykonaniem, zajebiste przesłanie ! Piąteczka ode mnie, leci piwko.
Zajebiste Wielki szacun dla chlopakow za pomysl, a i wykonanie - jak juz ktos wczesniej wspomnial - bije na glowe wszystkie seriale w naszej wspanalej tv, nie ma sie co czepiac. Piwo!
... albo nie, bo za zmuszanie do picia piwa jeden kulke dostal. Flacha!
No jak mi kurde humor poprawili no :]
... albo nie, bo za zmuszanie do picia piwa jeden kulke dostal. Flacha!
No jak mi kurde humor poprawili no :]
Materiał własny? dałbym wam tą jebaną flaszkę ale zadowólcie się piwkiem
Ale kurwa czysta piwnica.......
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów