📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:44

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rozsypali sie jak jabłka na podłoge z dziurawej reklamówki haha.
Już sam tytuł z opisem mnie rozbawił.Piwo. ;D
Już sam tytuł z opisem mnie rozbawił.Piwo. ;D
Podoba mi się jak typki są zajęci zabieraniem tego melexa z drogi i mają całkowicie wyj🤬e na ludzi leżących tam
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Velture napisał/a:
Podoba mi się jak typki są zajęci zabieraniem tego melexa z drogi i mają całkowicie wyj🤬e na ludzi leżących tam
mnie rozp🤬ala mnogość rozwiązań dla tych ich pierdzikółek, widać lubio to
Trzeba szybko powyciągać reszte sztywnych, wyklepie się, troche pospawa i o 17 następny kurs
Velture napisał/a:
Nie mial przegladu
Ile ludzi mieści się w busie? Ciekawe pytanie. Przed kompresją czy po ?
_Yarko_ napisał/a:
Ile ludzi mieści się w busie?
W tym wypadku odpowiedź brzmi: 0.
Małpy to nie luzie.
jimiq napisał/a:
mnie rozp🤬ala mnogość rozwiązań dla tych ich pierdzikółek, widać lubio to
Kilka lat temu i nas rozj🤬 się jakiś busik zrobiony z T4, którym jechało chyba 18 osób. Też było sporo trupów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie