📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Moją płcią jest płeć "Wolnościowa". Lubię TO robić z moimi pieniędzmi, także więc zabieranie mi ich (również w podatkach) jest atakiem, obrazą oraz dyskryminacją mojej płci.
Zawsze jak czytam o "prawakach" to nie mogę się przestać śmiać lewacy mieli ogromny ból dupy o to że ich pogardliwie nazywają "lewakami" (co oczywiście kojarzy się tylko negatywnie np. dwie lewe ręce, lewy interes itd.) wymyślili zatem kontrę tak żałosną i beznadziejną że głowa mała ("prawaki").
oho, jaki logiczny wywod, jaka silaargumentow powinienes napisac o tym prace doktorska.
za jakies15 lat jak dorosniesz
Widzę, że mieszkasz w Edynburgu, jak tak lubisz komunę to przeprowadź się na Kubę albo do Korei Płn. - pomieszkaj tam rok i wtedy zobaczymy, czy dalej będziesz miał ochotę sobie lenina ustawiać w profilowym.
Widzę, że mieszkasz w Edynburgu, jak tak lubisz komunę to przeprowadź się na Kubę albo do Korei Płn. - pomieszkaj tam rok i wtedy zobaczymy, czy dalej będziesz miał ochotę sobie lenina ustawiać w profilowym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów