📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ciekawe czy jest do wyboru płeć: motorynka. Bo ja chce być motorynką i chuj nieczułym motorynkofobom do tego.
Magsurf, rozumiem doskonale Twój ból. Sam się czuję wielorybem, a w dowodzie muszę się zadowolić jakąś paskudną literką "M" ;_____;
Sorry, ale komuchom piwa nie daje.
O ja pierdolę! Słowo daję, jakbym trafił na bezludną wyspę ze Szczuką i kozą, to jak boga kocham, prędzej bym się wziął za spółkowanie z kozą...
O ja pierdolę! Słowo daję, jakbym trafił na bezludną wyspę ze Szczuką i kozą, to jak boga kocham, prędzej bym się wziął za spółkowanie z kozą...
oho, gimbuski prawaczki maja bol dupy bo pierwsi nie wkleili z dopiskiem "jebac lewakow"
gdyby jeszcze tylko znali znaczenia slow jakich uzywaja
gdyby jeszcze tylko znali znaczenia slow jakich uzywaja
Zawsze jak czytam o "prawakach" to nie mogę się przestać śmiać lewacy mieli ogromny ból dupy o to że ich pogardliwie nazywają "lewakami" (co oczywiście kojarzy się tylko negatywnie np. dwie lewe ręce, lewy interes itd.) wymyślili zatem kontrę tak żałosną i beznadziejną że głowa mała ("prawaki").
beka z prawiczków zawsze grana, nie potrafią zrozumieć, że polaków trzeba trzymać za mordę
My tu gadu gadu o płciach a czy ktokolwiek zauważył że Przemysław Skowron pali jointopodobne coś?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów