Dzisiaj na geografii nauczycielka powiedziała że człowiek jest w stanie żyć bez jedzenia ponad tydzień ja dodałem że w afryce można i nawet do 5 lat
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawda jest taka, że człowiek może i do miesiąca przeżyć bez jedzenia (albo i nawet ponoć do 40 dni). Nauczycielka musi być na tym samym poziomie co dowcip
kurwa, a jakby to niedożywione dzieci śmiały się z was? przyjemnie by wam było?
sie smiejemy a w wypadku np wojny nam prad odetna to sie posramy w gacie i pozabijamy lodowka przestanie dzialac woda przestanie leciec z kranow i po nas a oni sobie poradza
sqnk napisał/a:
sie smiejemy a w wypadku np wojny nam prad odetna to sie posramy w gacie i pozabijamy lodowka przestanie dzialac woda przestanie leciec z kranow i po nas a oni sobie poradza
Kto nam prąd odetnie ? Afryka?. Pocztą Polską nam prąd wysyłają?
Ja pierdoleeee
WaflowyRurku napisał/a:
Widać że ten mały skurwiel na zdjęciu ma brzuch wielki od przeżarcia.
Paradoksalnie, "ten mały skurwiel" ma brzuch wielki od tego, że nie je.
tylko po pierwsze oddzielmy tych z normalnej afryki od islamozjebów. Islamozjeby do kasacji z definicji, tu nie ma dyskusji, tylko zauważcie, że ci co mieszkają sobie w domkach z trzciny, jak na tym zestawieniu cywilizacji,sobie żyją spoknoojnie i im tam wszystko pasuje, to sie białasy wpierdolili i ich na siłę chcą uzachodowić. Na chuj.
W tych meksykach czy gdzies tam tez sobie mieszkają w dżungli ludki, co jakoś sobie żyją we własnym świecie i chuj wszytkim do tego.
W tych meksykach czy gdzies tam tez sobie mieszkają w dżungli ludki, co jakoś sobie żyją we własnym świecie i chuj wszytkim do tego.
a ja myślałem, że mój brzuch ma rekordową wielkość. No to zdziwko
Mały spaślak obżarty że zaraz peknie a i tak ciągle płaczą że w papryce nie ma jedzenia i głodują
Niby czarny a ma takiego małego....
szwagier9 napisał/a:
Kto nam prąd odetnie ? Afryka?. Pocztą Polską nam prąd wysyłają?
Ja pierdoleeee
oj ty gimbusie tak simba nam prad odlaczy...
To powiedz nauczycielce niech się dokształci;] Bez jedzenia można o wiele dłużej jeśli ma się wodę i sen.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów