Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A gdybyście to wy urodzili się w Afryce i musieli znosić codziennie głód, upały, suszę, owady etc. Gdybyście to wy nie mieli żadnej szkoły, opieki medycznej, nic...
Jak są na tyle głupi i ograniczeni że nie potrafią się rozwinąć to ich sprawa. Jak widać ich cywilizacja osiągnęła najwyższy z możliwych poziomów i bardziej już się nie rozwinie
Jak wy możecie? Na serio? Głodujące dzieci, śmiać się z nich w ten sposób? A gdybyście to wy urodzili się w Afryce i musieli znosić codziennie głód, upały, suszę, owady etc. Gdybyście to wy nie mieli żadnej szkoły, opieki medycznej, nic... Tam jak ktoś ginie, nawet nie obejmuje go spis. To są biedni ludzie, trzeba im pomóc, wyżywić, zbudować drogi, najlepiej wysłać tam białych ludzi, założyć obozy pracy dla czarnych, karmić ich bananami i napierdalać bambusami. Tak, połowa wypowiedzi miała na celu zebranie piw od lewicowych i poprawnych politycznie kurew. Jebać Afrykę, zabrać im: diamenty, złoto, ropę, nikiel, platynę, srebro etc. Zostawić: Aids, malarię, leje po bombach, sępy. Cholerne czarne gówna, rozmnażają się jak szczury, a potem wychodzą na plażach we Francji czy Hiszpanii, wtapiają się w tłum, gwałcą, kradną, zabijają. Hmmm, tak w zasadzie jebać też francuzów i hiszpanów, niech im łby poucinają. Jak się dobrze zastanowię, to jebać was wszystkich
best made my fuckin' day ever.
Bez kitu czytam i myślę co za pajac kurwa zaraz mu wrzucą gifa jak usunąć konto z sadola. "jebać afrykę zabrać im diamenty "
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów