Jeszcze kilka lat temu miałem nadzieję, że to pospólstwo wymrze, ale to się rozmnożyło i wychowało na swoje podobieństwo. Klęczenie przed telewizorem w trakcie papieskich mszy pominę, bo kurwica strzela.
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.kurwa jestem religijny chodze z zona do kosciola i z dziecmi ale niektore rzeczy ktore odpierdalaja, te gnoje w czrnych szmatach to mnie obraza i moja wiare, nie nawidze jak do mnie podchodzi w kosciele z koszyczkiem zeby mu wrzucic te jebane 2 zl to mnie tak obraza ze za kazdym razem wychodze z cala rodzina. Ps nie nie jestem biedny czy pazerny. nie bede tuczyl grubego huja, tak wierze w boga ale w kosciol nie koniecznie
Wierzysz w boga nie w kościół i chodzisz do kościoła, super logika. Pomódl się przed spaniem lub przy wspólnej kolacji z rodziną za te wspaniałe dary i takie tam a nikt ci koszyczka nie nadstawi, chodzisz tam na pokaz czy co?
Jamcito pewnie jeden z tych "księży" wkręconych do KK przez masonów lub SB. Mają ruchać, grzeszyć i robić jak najwięcej złego PR kościołowi. w latach 30 ubiegłego wieku do kościoła w USA wprowadzono tak około 1000 lewackich zboków. Taka forma rozsadzenia od wewnątrz znienawidzonej instytucji
Pierdolenie o szopenie i zakłamywanie rzeczywistości fanatyka, któremu ciężko przyjąć, że jest manipulowaną i okradaną, przez religijny biznes kukiełką
to pewnie jeden z tych "księży" wkręconych do KK przez masonów lub SB. Mają ruchać, grzeszyć i robić jak najwięcej złego PR kościołowi. w latach 30 ubiegłego wieku do kościoła w USA wprowadzono tak około 1000 lewackich zboków. Taka forma rozsadzenia od wewnątrz znienawidzonej instytucji
Cóż najlepsze świadectwo wiernym i instutcji daje w takim razie że taki wkrętak został kardynałem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów