Nie Panie Kolego... ten na przodzie jeszcze coś zajebał... widać że patosy miały to opracowane
tak; paragon
Muszą to opierdolić komuś kto się tym zajmuje i zmieni imei (bo przecież policja od razu po zgłoszonej kradzieży informuje operatorów o tym i taki kradziony telefon się nie zaloguje do żadnej sieci z takim numerem imei).
No i czy było warto dla tych 100-200zł ryzykować 2-12 lat?
Złotówa kantuje ludzi na pieniądze, a sam płacze jak mu się tworzy konkurencja w postaci ubera lub prywatnych taksówek z niższymi stawkami. Jak normalnie człowiek pracuje i uczciwie to nie jest złotówą tylko taksówkarzem.
"prywatnych taksówek" - co? bo taksówkarze na państwowej pensji są?
"Złotówa kantuje ludzi na pieniądze" - W jaki sposób kantuje? Bo ma wyższe ceny niż jakiś matoł z "prywatnych taksówek" co jeżdzi bez koguta i nie szanuje swojej pracy i czasu i jeździ za psi grosz?
"niższymi stawkami"... moższe pracować za 5zł/h, i cieszyć się, że ludzie biją ci brawo: "patrz jak on uczciwie pracuje"...
Podsumowując: Jesteś IDIOTĄ Pozdrawiam
Jakby jeździł uberem, to nie mieliby mu co ukraść...
Tak, bo w uberze nie mają telefonów. oni aplikację mają wyświetlaną na szybie...
"niższymi stawkami"... moższe pracować za 5zł/h, i cieszyć się, że ludzie biją ci brawo: "patrz jak on uczciwie pracuje"...
Tak, bo w uberze nie mają telefonów. oni aplikację mają wyświetlaną na szybie...
Tatuś zapierdalał na taxi czy ty?
Jak taryfiarz rucha klienta?
Nabijanie dodatkowych impulsów...
Ruchanie obcych i jechanie 3x dłuższą drogą.
A w uberze nie płacisz gotówką i zamawiając ubera musisz podać swoje dane i dane swojej karty wiec po samej karcie wiadomo kto jedzie i nawet jak okradnie to policja ma dane delikwenta na talerzu.
Prywatnych w sensie nie-korporacyjnych, nei raz słyszałem od taksówkarza takie określenie więc nie wiem o chuj się rzucasz.
Kantuje na przykład manipulując przy taksometrze, naliczając wyższe taryfy niż powinni, jeżdżąc dłuższymi drogami gdy wyczają, że ktoś nie zna miasta. Filmików czy relacji z tego typu zdarzeń było setki, ale widocznie jesteś zbyt spierdolony lub sam oszukujesz ludzi i starasz się nie rpzyjmować tego do wiadomości.
Może pracować nawet z 2zł/h i chuj mnie to obchodzi.
Podsumowując zapieprzaj teraz na zajazd postać z kumplami i jarać szlugi przez pół dnia i płakać, że wam się konkurencja tworzy.
naliczając wyższe taryfy niż powinni
Jak można się tak dać wydymać? To tak jak by w biedronce za chleb ci na kasie kobita naliczyła 15zł i byś się nie zorientował. Trzeba być idiotą, żeby nie zorientować się, że coś jest nie tak... Grażynie na kasie też zrobisz filmik i wrzucisz w neta z płaczem, że cię wydymała? Czy opierdolisz przy kasie, że w huja leci?
Rozumiem że teraz to taka moda stawiać na równi bandytów i patriotów, aby patriotyzm kojarzył się negatywnie, zamiast być postawą godną naśladowania? Tak robili kiedyś komuniści. Żeby upaprać obraz Solidarności za Zachodzie, mieszali emigrację polityczną z bandytami
Rozumiem że teraz to taka moda stawiać na równi bandytów i patriotów, aby patriotyzm kojarzył się negatywnie, zamiast być postawą godną naśladowania? Tak robili kiedyś komuniści. Żeby upaprać obraz Solidarności za Zachodzie, mieszali emigrację polityczną z bandytami
A co ma wspólnego patriotyzm z uznawaniem bandytów "żołnierzy wyklętych" za bohaterów? Bohaterowie, to byli np w AK, którzy wykonywali rozkazy, walczyli z wrogiem i trzymali się w większości jakichś zasad.
"Emigracja polityczna", czyli tak naprawdę ucieczka do lepszego świata z PRLu ludzi, z których robi się teraz bohaterów żeby wytłumaczyć to, że najzwyczajniej spierdolili z Polski żeby poprawić sobie byt. Bohaterowie zostali w kraju i kolportowali drugi obieg. Komuchy na zachodzie nie uprawiali propagandy, bo byli za mało skuteczni (tam nie trzymali mediów w garści), a w Polsce niewiele się mówiło o uciekinierach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów