Poza tym jebanym sebom maczeta w dupę za taki występek.
najlepsze co może cię spotkać w Sosnowcu to autobus do KatowicNormalna niedokładność GPS-a, satelity uwzględniają nawet zmianę czasu ze względu na ich prędkość względem ziemi, nie ma mowy o mierzeniu ruchu obrotowego ziemi.a ten zapis to podaje prędkość obrotu ziemi. czy do nabijania km podczas postoju?
Poza tym jebanym sebom maczeta w dupę za taki występek.
Właśnie sprawdziłem i wrzucili na wykop już 8 godzin temu.
wykop.pl/link/4239273/napad-na-taksowkarza-i-kradziez-telefonu-w-warszawie/
Podejrzewam, że w niedługim czasie ktoś wrzuci ich fejsbuka i zgłosi na policję. Warto dodać, że ukradli jeszcze telefon (widać wyraźnie, że ten z przodu sięgnął po coś, a po ich ucieczce muzyka przestała grać w samochodzie).
Jeszcze jeden ciekawy wpis z wypoku
A ja Ci powiem, że po 17 latach wykonywania taksówki nocą, głównie pod klubami, uważam, że szyba nie jest w ogóle potrzebna. Jeżeli chcą zaatakować to nie jest to żadna przeszkoda. Jedyną obroną taksówkarza i najskuteczniejszą zarazem jest unikanie podejrzanego towarzystwa. Inna kwestia, że taksówkarz nocą powinien być sportowo przygotowany do wykonywania zawodu.
W tej sytuacji, wyszedłbym z auta pod byle pretekstem, z głupim tekstem typu, chyba mam kapcia, W momencie gdy drugi się przesiadał było od razu wiadomo, że będzie akcja, takie zachowanie jest ekstremalnie nietypowe, nigdy nie widziałem, żeby ktoś to robił, a przewiozłem ok 140 000 ludzi.
Telefon, na bank, byłby schowany w kieszeni, wtedy zamiast duszenia, byłby sparing.
Sam miałem kilka przypadków, gdzie odmawiałem kursu, następny w kolejce, już mniej czujny, ew bardziej pazerny, zaliczał awanturę. Przez pierwsze kilka lat, jeździłem nierozważnie, szamotaniny, bójki odbywały się regularnie, po jakimś czasie zacząłem unikać konfliktów i odmawiać kursów, problemy skończyły się natychmiast. Przez 12 lat praktycznie zero epizodów, pyskówek z pijakami oczy nie liczę, ale to jakby inna kategoria kontaktów z klientem.
Mam dylemat - czy dobrze bo wyjebali zlotowe czy zle bo w koncu to jebane zlodziejskie mendy
Złotówa kantuje ludzi na pieniądze, a sam płacze jak mu się tworzy konkurencja w postaci ubera lub prywatnych taksówek z niższymi stawkami. Jak normalnie człowiek pracuje i uczciwie to nie jest złotówą tylko taksówkarzem.
Nie przewidzieli kamerki. Piękny dowód w sprawie o rozbój.
Patrząc na ich ryje nadal uważasz, że są w stanie coś przewidzieć? Oni po prostu mają w dupie kamery, a nawet wśród swojego towarzystwa wyklętych będą mieli "fejm".
Takie ścierwo to tylko do utylizacji żeby już więcej nie zatruwało społeczeństwa.