18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Ile wychodzi?
D................r • 2018-03-30, 21:08
Dwadzieścia jeden dwadzieścia

Zgłoś
Halman 2018-03-30, 21:11 75
pasażerowie wyklęci bogatsi o 21 zł
Zgłoś
castagir 2018-03-30, 21:14 85
Proponuję to jeszcze na wykop.pl wrzucić - tam potrafią zajmować się takimi sprawami.
Poza tym jebanym sebom maczeta w dupę za taki występek.
Zgłoś
Moby_Dick 2018-03-30, 21:16 6
Myślałem, że jak wyjdzie to mu jeszcze furę zapierdolą. Ehh.. amatorka.

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
C................O 2018-03-30, 21:16 37
a ten zapis to podaje prędkość obrotu ziemi. czy do nabijania km podczas postoju?
Zgłoś
QQłka 2018-03-30, 21:29 11
Tym sposobem sebixy nazbierali na harnasie

najlepsze co może cię spotkać w Sosnowcu to autobus do Katowic
Zgłoś
kokos_123 2018-03-30, 21:41 8
C0C0JAMBO napisał/a:

a ten zapis to podaje prędkość obrotu ziemi. czy do nabijania km podczas postoju?

Normalna niedokładność GPS-a, satelity uwzględniają nawet zmianę czasu ze względu na ich prędkość względem ziemi, nie ma mowy o mierzeniu ruchu obrotowego ziemi.

:oneko:
Zgłoś
C................O 2018-03-30, 21:52 17
HAL9000/2 napisał/a:

pasażerowie wyklęci bogatsi o 21 zł

Nie Panie Kolego... ten na przodzie jeszcze coś zajebał... widać że patosy miały to opracowane
Zgłoś
saves 2018-03-30, 21:58 24
Nie przewidzieli kamerki. Piękny dowód w sprawie o rozbój.
Zgłoś
latino_lover 2018-03-30, 22:00 22
castagir napisał/a:

Proponuję to jeszcze na wykop.pl wrzucić - tam potrafią zajmować się takimi sprawami.
Poza tym jebanym sebom maczeta w dupę za taki występek.

Właśnie sprawdziłem i wrzucili na wykop już 8 godzin temu.

wykop.pl/link/4239273/napad-na-taksowkarza-i-kradziez-telefonu-w-warszawie/

Podejrzewam, że w niedługim czasie ktoś wrzuci ich fejsbuka i zgłosi na policję. Warto dodać, że ukradli jeszcze telefon (widać wyraźnie, że ten z przodu sięgnął po coś, a po ich ucieczce muzyka przestała grać w samochodzie).

Jeszcze jeden ciekawy wpis z wypoku

Cytat:

A ja Ci powiem, że po 17 latach wykonywania taksówki nocą, głównie pod klubami, uważam, że szyba nie jest w ogóle potrzebna. Jeżeli chcą zaatakować to nie jest to żadna przeszkoda. Jedyną obroną taksówkarza i najskuteczniejszą zarazem jest unikanie podejrzanego towarzystwa. Inna kwestia, że taksówkarz nocą powinien być sportowo przygotowany do wykonywania zawodu.
W tej sytuacji, wyszedłbym z auta pod byle pretekstem, z głupim tekstem typu, chyba mam kapcia, W momencie gdy drugi się przesiadał było od razu wiadomo, że będzie akcja, takie zachowanie jest ekstremalnie nietypowe, nigdy nie widziałem, żeby ktoś to robił, a przewiozłem ok 140 000 ludzi.
Telefon, na bank, byłby schowany w kieszeni, wtedy zamiast duszenia, byłby sparing.

Sam miałem kilka przypadków, gdzie odmawiałem kursu, następny w kolejce, już mniej czujny, ew bardziej pazerny, zaliczał awanturę. Przez pierwsze kilka lat, jeździłem nierozważnie, szamotaniny, bójki odbywały się regularnie, po jakimś czasie zacząłem unikać konfliktów i odmawiać kursów, problemy skończyły się natychmiast. Przez 12 lat praktycznie zero epizodów, pyskówek z pijakami oczy nie liczę, ale to jakby inna kategoria kontaktów z klientem.

Zgłoś
RoboCat 2018-03-30, 22:00 1
Mam dylemat - czy dobrze bo wyjebali zlotowe czy zle bo w koncu to jebane zlodziejskie mendy
Zgłoś
latino_lover 2018-03-30, 22:15 5
Cytat:

Mam dylemat - czy dobrze bo wyjebali zlotowe czy zle bo w koncu to jebane zlodziejskie mendy

Złotówa kantuje ludzi na pieniądze, a sam płacze jak mu się tworzy konkurencja w postaci ubera lub prywatnych taksówek z niższymi stawkami. Jak normalnie człowiek pracuje i uczciwie to nie jest złotówą tylko taksówkarzem.
Zgłoś
K................t 2018-03-30, 23:00 2
Jakby jeździł uberem, to nie mieliby mu co ukraść...
Zgłoś
tranzystor 2018-03-30, 23:05 6
saves napisał/a:

Nie przewidzieli kamerki. Piękny dowód w sprawie o rozbój.

Patrząc na ich ryje nadal uważasz, że są w stanie coś przewidzieć? Oni po prostu mają w dupie kamery, a nawet wśród swojego towarzystwa wyklętych będą mieli "fejm".
Zgłoś
TłustyManat 2018-03-30, 23:13 13
Cokolwiek dostaną za ten wybryk to będzie to za mało.
Takie ścierwo to tylko do utylizacji żeby już więcej nie zatruwało społeczeństwa.

[ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf / || echo *Click*
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów