📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Odpalam ten filmik bo chcę zobaczyć jak ten koń będzie się poruszał na tej kartce a on kurwa bierze jakieś gówno i na to nakłada. HIT KURWA ! Jak miałem 7 lat to takie pokemony były i nikt się tym tak nie podniecał.
up czepiasz się bo ty nigdy takich pokemonów nie miałeś i teraz wyładowujesz swoją agresję o!
Aż dziw że nie ma jeszcze takiej iluzji jak się buja skóra na chuju.
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
To nie jest iluzja, jak już Maselniczykov napisał. Narysowane są te rysunki kreskami, a ta plansza zasłania i odsłania odpowiednie kreski, co powoduję tą "iluzję".
Specjalista do spraw rzeczy pokurwionych
gelek
Palce gryźć, ściany bić
Ty nie dostaniesz nigdy jej.
Lepiej zabij ją
Jeśli chcesz mieć ją na zawsze
Ona nie poczuje nic...
Specjalista do spraw rzeczy pokurwionych
gelek
Jeśli chcesz mieć ją na zawsze
Ona nie poczuje nic...
Takie kapsle Pokemon 3d tez mam iluzje
Oczywiście, że to nie iluzja.... w końcu kurwa ten koń tam biega na prawdę.
Kufa jak czytam te wypowiedzi - tez mam takie kapsle pokemon 3d to mnie chuj strzela... rok 2012, gimbaza wyrosla ze srania w pieluchy. Ale pokemony 3d mieli... jak mialem 3 lata to mialem dokladnie taka sama książeczkę z ruchomymi zwierzętami, a wyobraźcie sobie ze to bylo w 90r. A teraz 2012 i nagle sie przypomnialo ze ten nasz zajebisty swiat posiada wiele ciekawych rzeczy do zaoferowania... no ale zawsze mozna sobie jebnac demota na glowna i sie przechwalac w szkole miedzy kumplami. Podobno teraz wyrywa sie dupy nie na auto a na demota na glownej i sie nie nazywa takich lasek blachary tylko demociary... az normalnie bania skwierczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów