Ciekawe czy ze szpetnym ryjem prowadzącej też potrafiłby coś zrobić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
"Ciekawe czy ze szpetnym ryjem prowadzącej też potrafiłby coś zrobić."
-Tak.Puzzle...
-Tak.Puzzle...
"Ciekawe czy ze szpetnym ryjem prowadzącej też potrafiłby coś zrobić."
Tak. Potasować.
Tak. Potasować.
A tam pierdolicie. Wcale nie są takie brzydkie te dwie niemki.
SkoT napisał/a:
Ciekawe czy ze szpetnym ryjem prowadzącej też potrafiłby coś zrobić.
Jak to mówią- nie wazne ze potrów, wazne ze ma otwór.
Pierwsza sztuczka była genialna... Kazał jej wybrać kartę, położyć na wierzchu, a następnie jej ją pokazał oO
powiem krotko
Kłamstwo jest dla nich święte niczym księgi Tory"
Skurwysyńska sztuczka z przekładaniem gumki między palcami (przypatrzcie się uważnie jego palcom 2:29).
Rzeczywiście przekłada gumkę przy tym ruchu jakby chciał strzelić, ale i tak potrzeba dużej zręczności, szczególnie przed kamerami kiedy dochodzi stres.
ostatnia sztuczka jest bardzo prosta =) i fajnie ją urozmaicił ja znam tą sztuczke z wyciagnieciem np : 4 asów. Kwestia recepturek tez bardzo prosta. Ogolnie jak ktos sie zna na tym to wie jak to zrobil, ale ma strasznies prawne palce i sobie gosc moze przekladac, patrzyc na karty jakie sa a ona tego nie zauwaza to jest dobre
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów