📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
longlong7 napisał/a:
może by tak na hamulec?
wsiądź na motor jedź jakieś 50 km/h i przy tak wilgotnej nawierzchni wciśnij hamulec. A nie zapomnij zabrać kamerki ze sobą, żebyśmy mieli co podziwiać.
gkwasniewski napisał/a:
wsiądź na motor jedź jakieś 50 km/h i przy tak wilgotnej nawierzchni wciśnij hamulec. A nie zapomnij zabrać kamerki ze sobą, żebyśmy mieli co podziwiać.
z miesiat temu w Anglii na tzw czerwonym asfalcie "cholerne lodowisko" taxi zmienilo pas i nagle zahamowalo mi 10m przed nosem gdy jechalem 30mil w terenie zabudowanym podziwialem z bliska rure wydechu w skoda superb xD bez szans maja motopizdy w trakcie deszczu droga hamowania boiska
Bez filmiku niestety
Celował w niego, nie ma chuja
gkwasniewski napisał/a:
Wszystko fajnie ale typ jedzie rowerem
Można zrezygnować z motocykla i jeździć samochodem. Jest bezpieczniej, na łeb nie pada, wygodnie.
Ale nie można pierdolić potem z koleżkami, że motur to wolność i inne chujostwa... Albo przechwalać sie kto więcej korków analnych z kitką sobie powtykał...
Motopizda to stan umysłu!
Ale nie można pierdolić potem z koleżkami, że motur to wolność i inne chujostwa... Albo przechwalać sie kto więcej korków analnych z kitką sobie powtykał...
Motopizda to stan umysłu!
Raczej do ogarnięcia. Pierwsze to przewidywanie- w końcu istnieje szansa źe dziwnie stoi i może wyjeczać, kolejnie klakson czy przegazówka przy zobaczeniu ruchu, ostatecznie odbicie i ewentualny szlif przy omijaniu jest chyba lepszy od prawie pewnego zderzenia a lewy miał wolny
@Borys
Z tym że w mieście zamiast jechać ponad pół godziny w korku to jedziesz 10 min, a jak jest ciepło i sucho to nie ma dramatu, chyba że jedziesz tanim chińskim kiblem to wtedy dramat to mało powiedziane.
Z tym że w mieście zamiast jechać ponad pół godziny w korku to jedziesz 10 min, a jak jest ciepło i sucho to nie ma dramatu, chyba że jedziesz tanim chińskim kiblem to wtedy dramat to mało powiedziane.
~Velture napisał/a:
Wszystko fajnie ale typ jedzie rowerem
No cóż, trolowanie to profesja nie dla każdego
szybciej! szybciej! i jeszcze bliżej trzymaj się pojazdu przed tobą
Oj pierdolicie, motopizdy motopizdami, ale samochodem też nie byłoby łatwo wyhamować w takich warunkach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów