📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Ulica Sezamkowa była zajebista
… sarkazmu się chwyta.
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Hehe, nie wiedziałem że co jakiś czas puszczam córeczce kawałek, który trafi do sadistica.
To były czasy. EH. ulica Sezamkowa, pan tik tak, zulu gula, krecik, smerfy, i wiele innych bajek [programów] które edukowały dzieci [miały przekaz], a teraz pokemony, teletubisie i power rangers gdzie się tłuką, walą ściemę i rżną się w dupę. Co to kurwa ma być.
The Butcher napisał/a:
To były czasy. EH. ulica Sezamkowa, pan tik tak, zulu gula, krecik, smerfy, i wiele innych bajek [programów] które edukowały dzieci [miały przekaz], a teraz pokemony, teletubisie i power rangers gdzie się tłuką, walą ściemę i rżną się w dupę. Co to kurwa ma być.
Czasy człowieku czasy, wszystko do przodu, włącznie z jebaniem woli człowieka, niestety, kiedyś było lepiej, a teraz co się nie dotkniesz zaraz lepiej iść do piachu bo już jesteś niby chory, a teraz ta Acta to już w ogóle będzie śmiech na sali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów