Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
No nic... Ja jestem z Warszawy i nie pierdole na inne miasta.
Ale chuj w was wbijam...
Widzę że większość z was nie lubi Warszawiaków...
Ale chuj w was wbijam...
jestes z warszawy czy tak jak wszyscy warszawiacy, ze wsi w promieniu do 100km od centrum warszawy, ktorzy twierdza ze sa z warszawy xD zal gorole jebane
jestes z warszawy czy tak jak wszyscy warszawiacy, ze wsi w promieniu do 100km od centrum warszawy, ktorzy twierdza ze sa z warszawy xD zal gorole jebane
Warszawa-Mokotów Tak dla ścisłości.
Widzę że większość z was nie lubi Warszawiaków...
Ale chuj w was wbijam...
Chuj mnie to.
Warszawa-Mokotów Tak dla ścisłości.
Jeszcze bardziej "chuj mnie to".
Urodziłem się i wychowałem w Katowicach, lubię te miasto, chociaż jest kurewsko brzydkie... jeśli kogoś miałbym skrytykować to ścianę wschodnią, bywam w okolicach Zamościa i po prostu zawsze mi masakrują uszy, ja rozumem że starzy ludzie zaciągają swoim wiejskim akcentem, ale nowe pokolenie, dzieciaki mówią tak samo ale też jakoś nie czuje do nich nienawiści, raczej politowanie.
A teraz hipokryzji troszkę: jak kaszuby takie osobne i maja swój język to niech wypierdalają na jakąś wyspę i sobie utworzą kaszubię czy coś.
Pijani idioci na zagranicznych wakacjach trafiają się z każdego miasta i wsi
żal mi go
a mi nie
@Flo
Masz rację, ale Polak zawsze będzie jebał Polaka czy to w kraju, czy granicą, idź w Anglii do Polaka o jakąś pomoc, to Ci jeszcze wjebie
Wiejski,wkurwiający akcent to jest Twój "śluński" ;] Najbardziej śmieszy mnie to, że cały Śląsk z Kresów przyjechał a teraz w swoje gniazdo pluje
o warszawiakach to hitler zapomniał, powinni was przez komin przepuścić. ew postawić mur wokół warszawy i zalać w pizdu wodą
A takie pierdolenie o tych złych Warszawiakach, jebanych gorolach, git Ślązakach.. no ja jebie, żyjemy w jednym kraju, więc może się skupmy z nienawiścią i zastrzeżeniami na żebrzących, kradnących brudasach (taka zagadka o jaką nację chodzi), oraz wyniosłych panach w bmw i innych volksvagenach.
Urodziłem się i wychowałem w Katowicach, lubię te miasto, chociaż jest kurewsko brzydkie... jeśli kogoś miałbym skrytykować to ścianę wschodnią, bywam w okolicach Zamościa i po prostu zawsze mi masakrują uszy, ja rozumem że starzy ludzie zaciągają swoim wiejskim akcentem, ale nowe pokolenie, dzieciaki mówią tak samo ale też jakoś nie czuje do nich nienawiści, raczej politowanie.
A teraz hipokryzji troszkę: jak kaszuby takie osobne i maja swój język to niech wypierdalają na jakąś wyspę i sobie utworzą kaszubię czy coś.
Pijani idioci na zagranicznych wakacjach trafiają się z każdego miasta i wsi
No wszystko fajnie, ale Warszawa niestety śmierdzi zgrzybiałym chujem.
Sprostowanie: Jestem z Wrocławia i u nas ludzie jakoś potrafią współpracować i w większości przypadków są uczciwi wobec siebie. W Warszawie, to jak jeden drugiego nie wydyma na czymś, to od razu frajer.
Przykład. Wypadły mi dwie stówy z kieszenie w tramwaju. Jakaś laska to zobaczyła i od razu za mną pobiegła. Podziękowałem jej, a ona się uśmiechnęła. Kwintesencja Wrocławia.
Taka sama sytuacja w Warszawie (no może nie wszędzie, ale na większości dzielnic) i nie dość że by mi te 2 stówy zajebali, to jeszcze by na mnie polowali licząć na 2 stówy więcej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów