📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Flo napisał/a:
jeśli kogoś miałbym skrytykować to ścianę wschodnią, bywam w okolicach Zamościa i po prostu zawsze mi masakrują uszy, ja rozumem że starzy ludzie zaciągają swoim wiejskim akcentem, ale nowe pokolenie, dzieciaki mówią tak samo ale też jakoś nie czuje do nich nienawiści, raczej politowanie.
to przykro słyszeć, że masz takie zdanie o jednym z niewielu regionów, gdzie mówi się najbardziej czystą polszczyzną i uważasz to za wieśniaczenie..
I zawsze taki kretyn zrobi nam kryptoreklame za granica, i kazdy ktory uslyszy pozniej o Polaku przypomni sobie takiego stereotypowego zjeba.
slammer napisał/a:
@Saia
ja jednak myślę, że to warszawiak Jebane pijane bydle robi z siebie debila...
Ciekawe co Ty kolego śpiewasz po paru browarach, jak jesteś na wakacjach i humor dopisuje... ''
Bogurodzica, dziewica, Bogiem sławiena Maryja''?
śpiewam hymn polski i idę spać
angel napisał/a:
Ja pierdole jaki ciul. Jak zwykle jebane gorole wstyd tylko przynoszą.
Tak ciężko mu było powiedzieć że:
legia to stara kurwa. legia jebana jest. legie trzeba pierdolić. legie cwks
od górali wypierdalaj bo już mnie ciupaga swędzi...
zażenowanie to odczuwanie wstydu za drugą osobę, bądź jej czyny.Jestem zażenowany...
khccc napisał/a:
od górali wypierdalaj bo już mnie ciupaga swędzi...
to zwróć uwagę, że on tam "gorole" pisze a nie "górole" i ciupaska swędzić przestanie, hej.
Znów miejscowy patriotyzm się odzywa
Gdyby oceniać wasze miejscowości po waszych wypowiedziach 3/4 Polski trzeba byłoby zajebać dla dobra tego kraju.
Gdyby oceniać wasze miejscowości po waszych wypowiedziach 3/4 Polski trzeba byłoby zajebać dla dobra tego kraju.
Najlepiej... Wyzwać Warszawiaków.
A sami jesteście pały.
Troche honoru... I kurwa dorosłości. Ci co się tu wyzywają to dzieci NEO pewnie.
Ja mam was gdzieś. Nie ubliżam innym miastom... Bez względu co jest w filmiku.
Ale trafi się taki chuj i już gotuje ludzi.
A sami jesteście pały.
Troche honoru... I kurwa dorosłości. Ci co się tu wyzywają to dzieci NEO pewnie.
Ja mam was gdzieś. Nie ubliżam innym miastom... Bez względu co jest w filmiku.
Ale trafi się taki chuj i już gotuje ludzi.
Nie wiem czy zauważyliście ale te dziewczyny to też polki. Robią sobie tylko z buraka jaja. Na początku jedna z nich mówi: "Patrzcie na niego, zobaczymy co zrobi".
4 razy podchodzilem do tego filmikua i zawsze przy wypoedzeniu przez tego kretyna "ajm from polisz"
odrazu wylaczam przegladarke odruchowo...
odrazu wylaczam przegladarke odruchowo...
Boże Legia i jej pseudokibice przynoszą tylko wstyd :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów