📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I'm White i what the Black Says ! Perełki które czekały na rok 2020 !
Nie jarajcie się za bardzo. Są 2 grupy które w USA obrażać mogą kogo chcą.
Czarni mogą obrażać wszystkich, w tym żydów.
Żydzi mogą obrażać wszystkich, w tym czarnych.
Obie grupy nie reprezentują cywilizacji białego człowieka, obie są tak samo bezczelne. Obie grupy są nam wrogie, i obecnie razem organizują BLM. A dla czego Ali Rucka może sobie jechać po czarnych? Ano dla tego:
Czarni mogą obrażać wszystkich, w tym żydów.
Żydzi mogą obrażać wszystkich, w tym czarnych.
Obie grupy nie reprezentują cywilizacji białego człowieka, obie są tak samo bezczelne. Obie grupy są nam wrogie, i obecnie razem organizują BLM. A dla czego Ali Rucka może sobie jechać po czarnych? Ano dla tego:
Icecurser napisał/a:
Mam ten sam problem z naszym kochanym sadisticiem nie wiem jak pobierać stąd czarne filmiki. Dla Ciebie specjalnie za 40 minut wrzucę to na jakąś stronkę skąd będziesz mógł pobrać!
Polecam ADM (Advanced Download Manager) z Google Play. Włączasz film, klikasz zapisz i gotowe. Działa również na innych stronach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów