📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mordę drze jakby w tenisa grał
Może martwił się o nią, że jej wątroba gnije...
Nie wiem może zasłużyła a może i nie, swoją drogą kobiety potrafią doprowadzić do szaleństwa i odklejenia potem udając ofiarę. Sprawdźcie sobie kto to był Pawłow i jakie badania przeprowadzał. Kobiety to takie małe pawłowy.
wojtekpwse napisał/a:
Nie wiem może zasłużyła a może i nie, swoją drogą kobiety potrafią doprowadzić do szaleństwa i odklejenia potem udając ofiarę. Sprawdźcie sobie kto to był Pawłow i jakie badania przeprowadzał. Kobiety to takie małe pawłowy.
Tak, sprawdzimy. Bo, kurwa, użytkownicy Sadistica nie wiedzą, kto to był Pawłow...
kurwa jakie ciżemki xD
Znawca_Cipek napisał/a:
Tak, sprawdzimy. Bo, kurwa, użytkownicy Sadistica nie wiedzą, kto to był Pawłow...
Wśród nich są lewacy, patusy i trolle
Dźwięki jak z filmów KUNG FU.
W sumie ktoś mógłby zebrac od chuja piw dodając wydawane przez gościa dźwięki do jakiejś sceny walki
W sumie ktoś mógłby zebrac od chuja piw dodając wydawane przez gościa dźwięki do jakiejś sceny walki
Wypili po piwie i już się włączył ninja u nas bynajmniej 0,7 żubrówki i dopiero wpierdol
madufo napisał/a:
Dźwięki jak z filmów KUNG FU.
W starych filmach przynajmniej było słychać plaskacze (głównie), a tu tego brak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów