📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie zrozumiem idei tego typu filmów, o wiele ciekawszy materiał z użyciem tego działa mogli by nagrać na węgierskiej granicy
Ja też nie łapię tego filmu, jednego razu strzelają z pistoletu do srajfona, potem z karabinu do srajbuka, teraz napierdalają z działka do srajbuka, ciekawe co się stanie...pewnie się rozpierdoli, nie? Co potem bomba kasetowa na fabrykę apple? Bomba atomowa na kalifornię, gdzie jest siedziba tej firmy?
Jak nie jesteś ograniczony umysłowo(jak próbują wmówić nam producenci większości sprzętów na rynku) to odwalisz dobrą robotę na czymkolwiek...
@saf62
no to popracuj na wektorach na macu.
3ds max czy pakiet adobe - nie ma żadnej różnicy czy mac czy pc. sprzętowo to to samo, z tym że od maca za 15k można by oczekiwać że nie będzie się psuł jak budżetowe hp a tu niestety niespodzianka. siłą maca jest jego system, bardzo przyjemny w codziennym użytkowaniu. a czy rozpierdolą maca czy alienware - taka sama radocha z oglądania. sam mam maca ale nie jestem ślepym fanbojem, applefobię czytam z przyjemnością.
no to popracuj na wektorach na macu.
3ds max czy pakiet adobe - nie ma żadnej różnicy czy mac czy pc. sprzętowo to to samo, z tym że od maca za 15k można by oczekiwać że nie będzie się psuł jak budżetowe hp a tu niestety niespodzianka. siłą maca jest jego system, bardzo przyjemny w codziennym użytkowaniu. a czy rozpierdolą maca czy alienware - taka sama radocha z oglądania. sam mam maca ale nie jestem ślepym fanbojem, applefobię czytam z przyjemnością.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów