📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fred Enaudi.
Karl Persson
Michael Glukhova.
Jason Spencer
Obrazy:
Rzeźby:
Mark Rayden
Justin Jenkins(świetny, ale nie moge znaleźć więcej, jest ok 4 rysowników o takich danych).
Karl Persson
Michael Glukhova.
Jason Spencer
Obrazy:
Rzeźby:
Mark Rayden
Justin Jenkins(świetny, ale nie moge znaleźć więcej, jest ok 4 rysowników o takich danych).
Całość jest ok, jak dla mnie Spencer zbyt popkulturowy - ale co kto lubi, najbardziej Rayden i Enaudi mi przypadł do gustu.
Symboliczne bardzo, i choć tematyka tych obrazów niemażle zawsze porusza głębsze kwestie, to Ci twórcy mnie intrygują.
Semenov i Powell jest już tutaj, z tych nie wrzucanych Brandon Maldonaldo ma ciekawą wizję Danse Macabre, no i jeszcze Michael Sowa jest ok.
A reszta, to już nie temat sadistica, Sowy i Maldonalda nie wrzucałem bo pasuję tu na siłę.
Koen Hauser
Niepodpisane.
Jenkins
Będę tu dorzucał czasem, to temat na sztukę.
Symboliczne bardzo, i choć tematyka tych obrazów niemażle zawsze porusza głębsze kwestie, to Ci twórcy mnie intrygują.
Semenov i Powell jest już tutaj, z tych nie wrzucanych Brandon Maldonaldo ma ciekawą wizję Danse Macabre, no i jeszcze Michael Sowa jest ok.
A reszta, to już nie temat sadistica, Sowy i Maldonalda nie wrzucałem bo pasuję tu na siłę.
Koen Hauser
Niepodpisane.
Jenkins
Będę tu dorzucał czasem, to temat na sztukę.
Za tą różową z piórkiem i zombiakiem pivo
co on bierze ?
brak mi takiej wyobraźni aby to ogarnąć
Jason Spencer ze swoją twórczością nie trafił do mnie, ale reszta jak najbardziej
A propo pierwszego zdjęcia (Tego z labędziem/gęsią i kobitą) , wlaśnie tak powstanie anioł.
Blablak napisał/a:
A propo pierwszego zdjęcia (Tego z labędziem/gęsią i kobitą) , wlaśnie tak powstanie anioł.
To nie żadna gęś tylko łabędź, a to drugie to nie kobita tylko Leda. W mitologi matka Heleny Trojańskiej.
Macie jeszcze troszkę :
Jak chcecie więcej to google wam sporo wypluje.
Taką koszulką z Pedobearem bym nie pogardził..
Rzeźby o przezajebiste
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów