📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
jedziesz dalej
… sarkazmu się chwyta.
Michael Glukhova.
Jason Spencer
Obrazy:
Rzeźby:
Mark Rayden
Justin Jenkins(świetny, ale nie moge znaleźć więcej, jest ok 4 rysowników o takich danych).
Karl Persson
Michael Glukhova.
Jason Spencer
Obrazy:
Rzeźby:
Mark Rayden
Justin Jenkins(świetny, ale nie moge znaleźć więcej, jest ok 4 rysowników o takich danych).
Całość jest ok, jak dla mnie Spencer zbyt popkulturowy - ale co kto lubi, najbardziej Rayden i Enaudi mi przypadł do gustu.
Symboliczne bardzo, i choć tematyka tych obrazów niemażle zawsze porusza głębsze kwestie, to Ci twórcy mnie intrygują.
Semenov i Powell jest już tutaj, z tych nie wrzucanych Brandon Maldonaldo ma ciekawą wizję Danse Macabre, no i jeszcze Michael Sowa jest ok.
A reszta, to już nie temat sadistica, Sowy i Maldonalda nie wrzucałem bo pasuję tu na siłę.
Koen Hauser
Niepodpisane.
Jenkins
Będę tu dorzucał czasem, to temat na sztukę.
Symboliczne bardzo, i choć tematyka tych obrazów niemażle zawsze porusza głębsze kwestie, to Ci twórcy mnie intrygują.
Semenov i Powell jest już tutaj, z tych nie wrzucanych Brandon Maldonaldo ma ciekawą wizję Danse Macabre, no i jeszcze Michael Sowa jest ok.
A reszta, to już nie temat sadistica, Sowy i Maldonalda nie wrzucałem bo pasuję tu na siłę.
Koen Hauser
Niepodpisane.
Jenkins
Będę tu dorzucał czasem, to temat na sztukę.
Za tą różową z piórkiem i zombiakiem pivo
co on bierze ?
brak mi takiej wyobraźni aby to ogarnąć
Jason Spencer ze swoją twórczością nie trafił do mnie, ale reszta jak najbardziej
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
A propo pierwszego zdjęcia (Tego z labędziem/gęsią i kobitą) , wlaśnie tak powstanie anioł.
Blablak napisał/a:
A propo pierwszego zdjęcia (Tego z labędziem/gęsią i kobitą) , wlaśnie tak powstanie anioł.
To nie żadna gęś tylko łabędź, a to drugie to nie kobita tylko Leda. W mitologi matka Heleny Trojańskiej.
Macie jeszcze troszkę :
Jak chcecie więcej to google wam sporo wypluje.
Rzeźby o przezajebiste
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów