📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
już widzę jak robią to w Polszy Wtedy może w końcu nasi kibole się przydadzą do czegoś!
#ziemniak# - wypi***alaj
#malina# - Ch ci w D
#rzeżączka# - Twoja stara to K
Gratuluję każdemu, kto tam usłyszał język niemiecki. Inteligentnych ludzi nam właśnie trzeba.
argerom napisał/a:
Gratuluję każdemu, kto tam usłyszał język niemiecki. Inteligentnych ludzi nam właśnie trzeba.
To rozumiem, że w Rosji mają radiowozy z napisem "POLIZEI"?
Aż mi się przypomniały zwierzęta, które uciekły z zoo w Gruzji, z tym że one w przeciwieństwie do tego bydła miały kulturę osobistą. Zwierzęta rozstrzelali, a tych islamigrantów tolerują i na wszystko pozwalają. Ten świat pojebało konkretnie
Zwracam honor. Patrząc krytycznie na ten film nie zgadza mi się kilka rzeczy. Blachy tego radiowozu, język angielski osoby krzyczącej po angielsku, to co zauważyłeś "Polizei" i język przy końcu filmu.
argerom napisał/a:
Zwracam honor. Patrząc krytycznie na ten film nie zgadza mi się kilka rzeczy. Blachy tego radiowozu, język angielski osoby krzyczącej po angielsku, to co zauważyłeś "Polizei" i język przy końcu filmu.
"Polizei" bo sytuacja dzieje się w Niemczech, język angielski bo jest najbardziej zrozumiały dla tłumu imigrantów z różnych krajów, język autora filmiku (rosyjski?) bo to obóz dla uchodźców, a autor jest jednym z nich. Wszystko się zgadza.
"Polizei" argument z którym nie da się dyskutować. Reszta to domysły, ale brzmią rozsądnie. OK przekonaliście mnie.
@Wszystkorozpierdala to znaczy ze nie jestes mniej pierdoloniety ta cholota na filmie.
Arabów w krajach niemieckojęzycznych jest pełno już od lat. I od lat się nie asymilują ze szwabami i im podobnymi. Różnica jest wg mnie taka, że dawniej aż tylu ich nie było.
Trzeba mieć niedojebanie mózgowe, żeby myśleć że rząd Niemiecki nie kontroluje sytuacji a cała ta szopka z imigrantami służy "tolerancji i ratowaniu ludzi z wojny", a nie celowemu prowokowaniu wybuchu "małej zwycięskiej wojny domowej" maskującej zadłużenie rządu i zbliżający się krach systemu emerytalnego (niż demograficzny + utrzymywanie armii nierobów na socjalu).
Imigranci jawnie łamią prawo, spacerują po autostradzie, napierdalają butelkami w Policję która ma rozkaz nie reagować i wy myślicie, że to tak przypadkiem? W następnym roku Niemcy będą ich puszczać kominem na masową skalę, a USA nie będzie miało oporów przed napaścią na ChRL (już głośno się mówi o konieczności obrony Japonii i Korei Pd. przed Chinami i sojuszniczą KRL), bo narody Zachodu będą pochłonięte paleniem "młodych byczków, bez rodziny i dokumentów masowo napływających do UE".
Imigranci jawnie łamią prawo, spacerują po autostradzie, napierdalają butelkami w Policję która ma rozkaz nie reagować i wy myślicie, że to tak przypadkiem? W następnym roku Niemcy będą ich puszczać kominem na masową skalę, a USA nie będzie miało oporów przed napaścią na ChRL (już głośno się mówi o konieczności obrony Japonii i Korei Pd. przed Chinami i sojuszniczą KRL), bo narody Zachodu będą pochłonięte paleniem "młodych byczków, bez rodziny i dokumentów masowo napływających do UE".
Myślałem, że to afryka do czasu aż zobaczyłem niemiecki radiowóz o.O
WszystkoRozpierdala napisał/a:
Ja tam się cieszę, czekam na moment aż Berlin będzie płonął a ostatni szwab będzie się krztusił swoją krwią.
Brudasy nie wyprodukują Ci wymarzonego "paska w tedeiku".
Ale dlaczego oni w ogóle protestują ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów