📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Dostali dokładnie to czego sami chcieli!
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Oni ich w jakiś klatkach czy dżungli trzymali w tej Afryce? Zachowują się jakby nigdy cywilizacji nie widzieli...
Jeszcze troszke i się niemiaszki obudzą
ja tam widzę szybkie rozwiązanie ciężkie karabiny maszynowe i działka przeciw lotnicze wycelowane na wprost na granicach kraju rozkaz dla żołnierzy nie żałować amunicji + masowe mogiły wypełnione świńską krwią problem rozwiąrze się szybko i sam
Ja tam się cieszę, czekam na moment aż Berlin będzie płonął a ostatni szwab będzie się krztusił swoją krwią.
Unia Europejska z Europy zrobiła tanią kurwe, jaką pozycje ma Europa w świecie ?? Sraką .
Jak mnie wkurwia ta ich bezkarność. Nie dość, że przyjeżdżają nieproszeni, to jeszcze demonstracyjnie niszczą napotkane mienie oraz elementy infrastruktury, za co każdy natywny ojropejczyk dostałby solidny mandat, jeśli nie karę odsiadki.
@Cały_Internet weź okraś ten temat jakimś gifem w komentarzach (z imigrantami jak wczoraj), to szybciej poszarżujesz na główną
no i jeszcze policja przyjechała zamiast normalnie zadzwonić po hycla z dubeltówą...
Od 1939 do 2015- od skrajności w skrajność.
Od 1939 do 2015- od skrajności w skrajność.
DiCarpio napisał/a:
Jak mnie wkurwia ta ich bezkarność. Nie dość, że przyjeżdżają nieproszeni, to jeszcze demonstracyjnie niszczą napotkane mienie oraz elementy infrastruktury, za co każdy natywny ojropejczyk dostałby solidny mandat, jeśli nie karę odsiadki.
Jak to nieproszeni? Przecież pani Angela cały czas prosi o więcej...
Do Niemiec? Wyraźnie słychać, że po rusku gadają.
Dowiedzieli się, że nie otrzymali prawa do zasiłku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów