Może i nagrywa to jakiś troglodyta, ale takich potrzebujemy. Polska ma być dla nich nieprzyjaznym krajem, powtórzcie to każdemu znajomemu, który nie jest rasistą, bo jak nie zmienią poglądów to wylądują w rowie z przeruchanym dupskiem i odciętą głową. Akcja gdzieś przy granicy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Olaliście referendum w czasie wyborów? To teraz "jebaćpisy" zamknąć mordy i łykać murzynów. Słowa te kieruję w szczególności do mieszkańców wrocławskiego Jagodna i Miasteczka Wilanów w Warszawie. Pizza smakowała? No. To teraz brać inżynierów na chatę.
A prawda jest taka że Pisuary jako pierwsze wpuściło bardzo dużo uchodzców i za to kase brali na szkodę polski a teraz się przypierdalacie do Tuska ? typowe dla bezmózgich pisiorów .
Polki już wypinają cipy do krycia.
On jest starszy jak mój stary, kurwa stary.
Podsumował pięknie
Podsumował pięknie
FixMix42 napisał/a:
A prawda jest taka że Pisuary jako pierwsze wpuściło bardzo dużo uchodzców i za to kase brali na szkodę polski a teraz się przypierdalacie do Tuska ? typowe dla bezmózgich pisiorów .
Pisowcy za wpuszczanie brali kasę. KO albo przyjmie, albo zapłaci żeby nie przyjmować. Kto jest frajerem? XD
PS. Akurat dostawy i Ubery są zdominowane przez śniadych wpuszczonych przez pisowców. Murzyni wpuszczeni przez KO, jadą tylko i wyłącznie po socjal, a nie do pracy. Widzisz różnicę?
@PIs
Nie porównuj nas inteligentnych w miarę ludzi do siebie i tych głupich, krwiożerczych ileniwych zwierząt.
Nie porównuj nas inteligentnych w miarę ludzi do siebie i tych głupich, krwiożerczych ileniwych zwierząt.
RobDeMay napisał/a:
Wbij sobie do łba, że to nie są zadni uchodźcy tylko jebani imigranci. Najgorszy sort ludzi z jebanej Afryki.
Ty też ogarnij to żołnierze świętej wojny koranu zadni imigranci , żołnierze !! Allacha !! Święta wojna Koranu w skrócie , przejmowanie kobiet i terenów bez użycia broni ! Prócz kutasa cel rozmnażanie , wielodzietność itp dla tego w 20 lat podbili Europę !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów