Może i nagrywa to jakiś troglodyta, ale takich potrzebujemy. Polska ma być dla nich nieprzyjaznym krajem, powtórzcie to każdemu znajomemu, który nie jest rasistą, bo jak nie zmienią poglądów to wylądują w rowie z przeruchanym dupskiem i odciętą głową. Akcja gdzieś przy granicy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nagranie spod Nowego Sącza, dokładnie Maszkowice
Lubieketchup napisał/a:
Nagranie spod Nowego Sącza, dokładnie Maszkowice
Dzięki za info. Myślałem, że Łomża, na parasolu tak napisane jest
PIs napisał/a:
Nie rozumiem hejtu na uchodźców.
Wbij sobie do łba, że to nie są zadni uchodźcy tylko jebani imigranci. Najgorszy sort ludzi z jebanej Afryki.
PIs napisał/a:
Nie rozumiem hejtu na uchodźców.
Pewnego dnia wychodząc z psem na wieczór zrozumiesz. A jak nie masz psa to i tak zrozumiesz.
baronturbina napisał/a:
Pewnego dnia wychodząc z psem na wieczór zrozumiesz. A jak nie masz psa to i tak zrozumiesz.
Pies też zrozumie. Małpa z ilorazem 60 to i psa chętnie wyrucha.
Najpierw głosujecie na Tuska, a potem macie problem z nielegalnymui imigrantami? Jebani hipokryci.
kłakizesrakikupadupa napisał/a:
Najpierw głosujecie na Tuska, a potem macie problem z nielegalnymui imigrantami? Jebani hipokryci.
Do kogo Ty to mówisz, że zakładasz jakoby ktoś tutaj glosowal na to ścierwo? Wypierdalaj z takimi komentarzami na wp albo inny ściek informacyjny
Co ciebie obchodzi czy studenci? Przyjechali tu po z@pomogi które im się należą, więc do roboty bo rząd nie maj już z czego rozdawać...
kłakizesrakikupadupa napisał/a:
Jak by kurwa przed nim nie było problemu z migrantami? Jeżeli myślisz że za tym stoi jedna osoba to czas wyłączyć komputer i wyjść z tej zapyziałej piwnicy.
RobDeMay napisał/a:
Wbij sobie do łba, że to nie są zadni uchodźcy tylko jebani imigranci. Najgorszy sort ludzi z jebanej Afryki.
Nie przesadzaj. To ludzie tacy jak my.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów