📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Niebawem w PL...
psotny_fiutek napisał/a:
Kurwa, mordo od tych twoich zajęć Aikido w podstawówce trochę minęło... nie sądzisz?
Ta na cwela nie boksera, jaka kurwa praca nóg ?
Tak to jest jak zwykły pet krzykacz, trafi na gościa co się po prostu umie bić, tam nie potrzeba było żadnego boksera !
Chuja nie fachowca, na tym polega uliczna napierdalanka by wiedzieć kiedy pierwszym uderzyć. Wszyscy napierdoleni, gardy nie trzymają, nie ma jeszcze szamotaniny, i można pierwszym strzałem przycerować w brodę, nie uda się to później już tak prosto nie jest czysto trafić.
Co najmniej połowę moich ulicznych bójek wygrywałem pierwszym strzałem, bo to prostsze niż późniejsza napierdalanka.
A ci mi tu o bokserach pierdolą
amatorzy
Wyluzuj. Prawdziwe życie to Minekraft, że zabijesz sobie świnię, czy krowę z klocków i wejdziesz na Level 4. Jeden na dwóch to już akcja na harda, bo często nawet po początkowym sukcesie, zazwyczaj kończy się wpierdolem. Spokojni ludzie cię nie zaatakują, tylko zaprawieni w rozbojach i pewni swego. Zawsze jestem zdania, że najskuteczniejsza walka to dobry gaz i długie nogi, bo już do paralizatora trzeba coś potrafić. Lepszy splamiony honor i duma, niż wybite zęby, czy połamane żebra. Łażenie z nożem to też nie samoobrona tylko raczej prowokowanie, bo lepiej dać sobie sklepać michę niż zarobić kosę. Jak ją wyciągniesz, czy pokażesz, że masz to już musisz potrafić jej użyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów