Widać że po pracy nóg że trafili na boksera
Położyć jednym strzałem, to już trzeba fachowca. Na kursie pokazywali nam, że jak ktoś w określony sposób staje na nogach, ustawia się przed walką, to żeby spierdalać i nie wdawać się w bójkę, bo szkoda zdrowia.
Położyć jednym strzałem, to już trzeba fachowca. Na kursie pokazywali nam, że jak ktoś w określony sposób staje na nogach, ustawia się przed walką, to żeby spierdalać i nie wdawać się w bójkę, bo szkoda zdrowia.
Kurwa, mordo od tych twoich zajęć Aikido w podstawówce trochę minęło... nie sądzisz?
ać że po pracy nóg że trafili na boksera
Ta na cwela nie boksera, jaka kurwa praca nóg ?
Tak to jest jak zwykły pet krzykacz, trafi na gościa co się po prostu umie bić, tam nie potrzeba było żadnego boksera !
Położyć jednym strzałem, to już trzeba fachowca.
Chuja nie fachowca, na tym polega uliczna napierdalanka by wiedzieć kiedy pierwszym uderzyć. Wszyscy napierdoleni, gardy nie trzymają, nie ma jeszcze szamotaniny, i można pierwszym strzałem przycerować w brodę, nie uda się to później już tak prosto nie jest czysto trafić.
Co najmniej połowę moich ulicznych bójek wygrywałem pierwszym strzałem, bo to prostsze niż późniejsza napierdalanka.
A ci mi tu o bokserach pierdolą
amatorzy
Kurwa, mordo od tych twoich zajęć Aikido w podstawówce (....) bokserach pierdolą
amatorzy
po co pierdolić, tu trza piwa stawiać za akcję z imigrantami
Dlatego w takich przypadkach zalecam ciosy na korpus, a idealnie na wątrobę. Nie ryzykujemy, że delikwent przetrąci sobie kręgosłup, natomiast wątroba poboli, wyeliminuje napastnika z zabawy, choćby nie wiem, ile miał w sobie aderenaliny, ale po jakimś czasie koleś dojdzie do siebie.
Kurwa, mordo od tych twoich zajęć Aikido w podstawówce trochę minęło... nie sądzisz?
Ta na cwela nie boksera, jaka kurwa praca nóg ?
Tak to jest jak zwykły pet krzykacz, trafi na gościa co się po prostu umie bić, tam nie potrzeba było żadnego boksera !
Chuja nie fachowca, na tym polega uliczna napierdalanka by wiedzieć kiedy pierwszym uderzyć. Wszyscy napierdoleni, gardy nie trzymają, nie ma jeszcze szamotaniny, i można pierwszym strzałem przycerować w brodę, nie uda się to później już tak prosto nie jest czysto trafić.
Co najmniej połowę moich ulicznych bójek wygrywałem pierwszym strzałem, bo to prostsze niż późniejsza napierdalanka.
A ci mi tu o bokserach pierdolą
amatorzy
Czy te zabawy z kolegami w bukakke, uważasz za udane? Czy wygrana, oznaczała więcej nasienia na Twojej brodzie? Tyle pytań twardzielu....
Ta ciekawe czy prawo czy lewo ręczny czy nogi na wykroku z biodra czy też blisko z brodzitsu czy stoi pochylony lekko do przodu bo grappler czy lekko do tyłu bo high kick poleci. Kursant wpierdolu
U jehowych są takie kursy ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów