📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zajebiście zmontowane. Przez chwilę myślałem, że lektor jest ten sam, co z kroniki filmowej WFDIF
HistoriaPolskiegoRapu napisał/a:
wstydzę się że jestem Polakiem
Nic nie stoi na przeszkodzie abyś zrezygnował ze swojego obywatelstwa.
Tu masz całą procedurę - zielonalinia.gov.pl/Jaka-jest-procedura-zrzeczenia-sie-obywatelstwa-po...
Pa pa, będziemy tęsknić
Polscy imigranci w UK, jak widzę takie jebane bydło to wstydzę się że jestem Polakiem
Na filmiku widzać biede umyslowa, pewnie wycieczka z sosnowca... Za takich ludzi powinnismy sie wstydzic, niewazne czy sa w UK czy w Polsce - za nich mozna sie wstydzic, ze reprezentuja ten sam gatunek. Debil pozostanie debilem.
ps. Jak sie wstydzisz ,ze jestes Polakiem to dobrze, ktos napisal mozesz sie zrzec obywatelstwa i wypad z kraju jak sie nie podoba.
Polscy imigranci w UK, jak widzę takie jebane bydło to wstydzę się że jestem Polakiem
kurwa jaki kwas.Powinni ich do pieca wrzucac.Niczym sie nie roznia od ahmetow.
Łapickiego nikt i nic nie przebije w roli lektora polskich kronik. I pomyśleć, że chodziłem z kumplami do kina głównie po to, żeby pośmiać się na kronikach... Ech... To już nie wróci...
@MaratHS Nie zesraj się, i tak jak widzę takie ścierwo jak jestem gdzieś za granicą to jest mi wstyd że pochodzę z tego samego kraju. Za to widzę że Ty to z nich dumny jesteś Ale co ja się przyczepiam jak ty z Łodzi jesteś
@MaratHS Nie zesraj się, i tak jak widzę takie ścierwo jak jestem gdzieś za granicą to jest mi wstyd że pochodzę z tego samego kraju. Za to widzę że Ty to z nich dumny jesteś Ale co ja się przyczepiam jak ty z Łodzi jesteś
Nie zmieniaj tematu. To jak, zrezygnujesz z obywatelstwa?
Ps Niepotrzebnie przed spójnikiem "i" postawiłeś przecinek, a przed "że" nie ma żadnego... Po co też napisałeś "ale" z wielkiej litery? Przecież nie rozpoczyna się zdań od "ale". Proszę, weź wyjedź już dziś.
@up Kurwa Ty to naprawdę tępa dzida jesteś, za takich jak TY też mi jest wstyd Łódź to fajne miasto ale mieszka tam sporo takich debili
HistoriaPolskiegoRapu, Ej spokojnie szmato, to jak... zrezygnujesz z obywatelstwa?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów