Karmieniem wyjaśnił sprawę na głowie kierowcy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Karmieniem wyjaśnił sprawę na głowie kierowcy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ziebaj napisał/a:
To najlepiej dajmy się pozabijać...Przecież na tym parkingu miałby z 20 świadków że inżynier spadł z naczepy i kark skręcił.
I tu jest niestety problem, bo jakby co, to nikt nic nie widział i spał w kabinie, boimy się sądów i policji i lepiej schować głowę w piach, z jednej strony waleczny mamy naród, ale z drugiej tchórzliwy co do władzy.
żmij napisał/a:
N8e wszystkie gatunki małp są pod ochroną.
Te akurat są. Rozmawiałem z kierowcami, co jeżdżą w tamtych rejonach. Niech tylko spróbuje ruszyć takiego...
Ziebaj napisał/a:
To najlepiej dajmy się pozabijać...Przecież na tym parkingu miałby z 20 świadków że inżynier spadł z naczepy i kark skręcił.
no i przewaznie 10 nagran z kamer a wtedy twoi swiadkowie moga ciagnac fleta naucz sie myslec zanim bedzie za pozno
No gdzie są te kurwy maja ostaszewska, barbara kurwa-szatan, maciej szczur, olga tokarczuk czy ta kurwa agusia holland???
One w pierwszej kolejności powinny być traktowane kamienieniami przez inżynierów.
One w pierwszej kolejności powinny być traktowane kamienieniami przez inżynierów.
Co w pierdolicie. Jakie państwo prawa. Jakie kamery.
Nadal można robić swoją robotę, dochodzą tylko koszty zastępstwa procesowego. Najebałbym tego czarnucha, ruchałbym go kutasem.
Może kierowca był biedny lub skąpy i szkoda mu było 1-2kzł. Teraz wyda na dentystę
Nadal można robić swoją robotę, dochodzą tylko koszty zastępstwa procesowego. Najebałbym tego czarnucha, ruchałbym go kutasem.
Może kierowca był biedny lub skąpy i szkoda mu było 1-2kzł. Teraz wyda na dentystę
Zajebałbym asfalta jebany czarny śmierdzący śmieć.
Czegoś tu nie rozumiem.
Murzyn zranił naszego i chłopaki puszczają go wolno?
Wyłaczyć telefony, nagrywanie i oklepać tak żeby mu pigment ze skóry odleciał.
Co niby potem zrobi? Poskarży się komuś w swoim rodzinnym języku Bantu?
Murzyn zranił naszego i chłopaki puszczają go wolno?
Wyłaczyć telefony, nagrywanie i oklepać tak żeby mu pigment ze skóry odleciał.
Co niby potem zrobi? Poskarży się komuś w swoim rodzinnym języku Bantu?
jeszcze się stawiał jebany,
nie wiem, ale choć z liścia powinien dostać
nie wiem, ale choć z liścia powinien dostać
turor napisał/a:
Do tego jeszcze święcenia mają, kursy kravmagi i dostęp do materiałów niejawnych
Chodzi o to, że mogą go wyjebać z dobrze płatnej roboty , myśliicielu.
feniks_01 napisał/a:
Kierowca to typowa pizda. Wyjebalbym mu od razu za rozjebana glowe i zostawil na parkingu . Wstyd za polaka, wstyd!
Pizdą jest ten czarny śmieć, kierowca zwyczajny chłop wykonujący swoją pracę.
Jedno gówno tylu kierowców.. .ja bym zatrzymanie obywatelskie zrobił z małym poturbowaniem, a tak gówno sobie poszło do innego. Słabo kierowcy... SŁABO...
Kierowca dostał kamieniem i pozwolił mu iść tak sobie w swoją stronę?
Jebana pizda. Imigrant powinien go był zabić. Nie potrzebujemy słabych kierowców 😎😎😎
Jebana pizda. Imigrant powinien go był zabić. Nie potrzebujemy słabych kierowców 😎😎😎
Ależ piwniczaków koniobijcówdużo wypełzło. Hallo. Tu realny świat. Większość ludzi ma pracę rodziny, jeździ po świecie, spotyka się ze znajomymi, a nie trzepie się przed kompem i zgrywa internetowego herosa.
feniks_01 napisał/a:
Kierowca to typowa pizda. Wyjebalbym mu od razu za rozjebana glowe i zostawil na parkingu . Wstyd za polaka, wstyd!
Przypominam o filmie z zabicia niemieckiego policjanta. Takie czasy że politycy z mediami zrobili z nich święte krowy a ludzie boją się bronić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów