📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Mój komputer potrafi zagrać Skrillex'a i to bez mojej pomocy
zło już nie istnieje, bo nie ma już ludzkości
Nudy na tronie?
Raczej instrukcja obsługi pralki dla mężczyzny. W razie prania delikatniejszych ubrań, zaleca się wygranie melodii DragonForce na pralce, aby trafić w odpowiednie ustawienie.
To jest działanie przeciw kobietom! To zabiera kobietom domowe hobby! Jak facet włącza pranie, to kobieta sobie nawet nie poprogramuje :/ Parytet w obsłudze pralki od zaraz!!! xD
@Takewon
szczególnie jak się wgra power metal, to na pewno będzie ładnie prać. albo wykurwi jak ta tutaj:
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
szczególnie jak się wgra power metal, to na pewno będzie ładnie prać. albo wykurwi jak ta tutaj:
Sip sippin' on Orphan Tears.
Nagrać(zagrać) coś pralką nabiera nowego znaczenia.
jaa pierodle, już mnie nudzą te filmiki w stylu: mario theme zagrane na gównie, jakiś tam motyw zagrany na fujarze... nauczcie się grać na instrumentach buce!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów