Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tolek01 napisał/a:
pierwszy prawdziwy inzynier
"troche" cie ponioslo
Jak j🤬a Eurokomuna wyłączy prąd to ciapaki będą służyć jako zapalniczki
Panowie jest jakiś system, aby znaleźć link do strony/oryginału gdzie to zostalo wrzucone najpierw?
Dobra, debil ze mnie...
Dobra, debil ze mnie...
To chyba jakiś ciapaty akademik gdzie mieszkają przyszli nosiciele drabin i świątecznych drezyn, których ciągnie do prądu jak muchy do gówna
E tam, chłopaki mają zabawę a Wy p🤬licie smęty. W sumie jakby mnie po pijaku ktoś zapytał czy takie wyładowanie elektrostatyczne ze swetra wystarczy aby podpalić gaz w palniku to bym się zastanawiał albo nawet próbował, a dzięki nim nie muszę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie