Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wyobrażcie sobie gdyby był tam jeden myslący i chwil kilka wczesniej napomniałby cos o przeciązeniu konstrukcji i wycofaniu sie kilku randomowych zdegradowanych osobników - bylby wysmiany jak dzisiaj wszystko na temat plandemii. Covid sheeps zdechajcie wlasnie w takich okolicznosciach jak na filmie i w akcie zgonu jedyny wpis: covid19 lub inny dowolny numer. ¯\_(ツ)_/¯
Wyobrażacie sobie gdyby był tam jeden myślący i chwil kilka wcześniej napomniałby coś o przeciążeniu konstrukcji i wycofaniu się randomowych zdegradowanych osobników - byłby wyśmiany jak dzisiaj wszystko na temat pandemii. Anty-covid freaks zdychają właśnie w takich okolicznościach jak na filmie i jeden chory w tłumie i szansa jest, że wszyscy są zarażeni, a potem zapycha to szpitale by następnie mieć wpis: covid19 ¯\_(ツ)_/¯
Masz poprawiłem Ci tekst. Jebnąłeś się trochę.
Wyobrażacie sobie gdyby był tam jeden myślący i chwil kilka wcześniej napomniałby coś o przeciążeniu konstrukcji i wycofaniu się randomowych zdegradowanych osobników - byłby wyśmiany jak dzisiaj wszystko na temat pandemii. Anty-covid freaks zdychają właśnie w takich okolicznościach jak na filmie i jeden chory w tłumie i szansa jest, że wszyscy są zarażeni, a potem zapycha to szpitale by następnie mieć wpis: covid19 ¯\_(ツ)_/¯
Masz poprawiłem Ci tekst. Jebnąłeś się trochę.
Mocno naciągane jak wszystko w sprawie tego tematu. Nie uzywaj internetu bo cie krzywdzi.
wyobrażcie sobie gdyby był tam jeden myslący i chwil kilka wczesniej napomniałby cos o przeciązeniu konstrukcji i wycofaniu sie kilku randomowych zdegradowanych osobników - bylby wysmiany jak dzisiaj wszystko na temat plandemii. Covid sheeps zdechajcie wlasnie w takich okolicznosciach jak na filmie i w akcie zgonu jedyny wpis: covid19 lub inny dowolny numer. ¯\_(ツ)_/¯
łatwiej ludzi oszukać, niż przekonać, że zostali oszukani.
ci zaszczepieni, niezależnie z jakich pobudek się zaszczepili, będą teraz namawiać do tego wszystkich, w ramach popierania własnego pomysłu. tak robi większość, nieotulonych w swojej przeciętności, ludzi.
samochód sąsiada - zły
mój samochód - dobry
nie szczepiłem się - po co mi to
zaszczepiłem się - każdy powinien.
warto też zwrócić uwagę na rolę mediów i "elit" które w ciągu ostatniego roku skutecznie wmówiły swoim widzom na całym świecie, że lęk jest prawdziwą cnotą, a jakakolwiek forma odwagi, choćby do wyrażania wątpliwości, to coś niegodnego i antyspołecznego.
od pierwszej sekudny filmu Pan Łysy lub lustroGłowy w czarnym T-shirt trzymał się kolumny/balustrady.
Dowód na to, że łysy skurwielec wcześniej był rudy, sam to skonstruował i wiedział o chujowej kosntrukcji od początku .
a ty kurwa cwaniaka zgrywasz, a ja sobie dam rękę uciąć że skądś zajebałeś ten komentarz, bo go juz widziałem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów