📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Mnie sie tam sie podoba:D żadnej policji tylko sam wziął sprawy w swoje ręce:D
Przypomniały mi się czasy, jak grałem jeszcze na dyskotekach i na jednej z nich trafił się taki właśnie śmieszek, tylko po wyłączeniu, włączał od razu i spierdalał... Bezpieczniki były za takim jakimś obrazkiem, czy kalendarzem, (wichura jak chuj, ale świeżutkie, małoletnie świnki na naturalnej paszy hodowane - pierwsza klasa )
Za trzecim razem jak wyłączył, wyczaiła go "ochrona", która była chyba najbardziej najebana z całego towarzystwa. W nagrodę, też mu trzy razy odłączyli prąd...
Za trzecim razem jak wyłączył, wyczaiła go "ochrona", która była chyba najbardziej najebana z całego towarzystwa. W nagrodę, też mu trzy razy odłączyli prąd...
DMT napisał/a:
...trafił się taki właśnie śmieszek, tylko po wyłączeniu, włączał od razu i spierdalał...
no to chyba nie ten...
Przyznam się że to Ty? Lubisz się bawić prądem
Halman napisał/a:
no to chyba nie ten...
Nie, nie ten. Tamten był dużo bardziej czerwony na twarzy...
W zasadzie, to po trzecim odłączeniu prądu, czerwony był już wszędzie, jak i miejsce w którym ładował baterie...
Hahaha, świetnie ich gościu zgasił. Jeszcze sobie pierdolony z zadowoleniem pod nosem podśpiewywał. Takich ludzi nam trzeba. Od maja z patusiarskich familoków w każdy jeden cieplejszy weekend, po osiedlach niosą się ich wrzaski naprzemiennie z jebanym disco-polo i nic z nimi nie można zrobić. Policja przyjedzie, spisze i tyle.
Gdybym tylko miał pod ręką takie kable...
Gdybym tylko miał pod ręką takie kable...
czemu korki do domu byly umieszczone kilkaset metrow od domu u sasiada
Pierdolony mięsiarz.
Wędkarz to najgorszy gatunek podludzia.
Wszystko im przeszkadza ale jak sami zostawiają po sobie syf nad wodą to jest OK.
Wędkarz to najgorszy gatunek podludzia.
Wszystko im przeszkadza ale jak sami zostawiają po sobie syf nad wodą to jest OK.
Trochę nie w temacie ale mam pytanie, co to za piosenka? Jak bym ją już gdzieś słyszał
walewaidro napisał/a:
Trochę nie w temacie ale mam pytanie, co to za piosenka? Jak bym ją już gdzieś słyszał
shouse - love tonight
jak zgasił im światła to od razu było go widać na drugim brzegu z latarką :"D
ridin2 napisał/a:
czemu korki do domu byly umieszczone kilkaset metrow od domu u sasiada
Bo pewnie brali prąd na jego rachunek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów