Meksyk
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sberek38 napisał/a:
Podłoga ze słabo zahartowanego szkła?
Na to wygląda, że hartowane zapalniczką przez jakiegoś kitajca
Mam nadzieję że ten co nie wstał umarł 😆
BossNr1wPL napisał/a:
Mam nadzieję że ten co nie wstał umarł 😆
To jest właśnie komentarz pierdolonego 13-latka, tak nieśmieszny że rzygać się chcę
Verdi napisał/a:
To jest właśnie komentarz pierdolonego 13-latka, tak nieśmieszny że rzygać się chcę
Mam 32 lata śmieciu
spodziewałem sie samobójcy ale wodospadu ludzi nie. sadol dalej zaskakuje
@BossNr1wPL: na chuj tu konto zakładałeś? Żeby wygrać konkurs na największego zjeba?
Niektórzy mają szczęście i życie spędzają chodząc po trupach
Raczej barierka i stado debili cisnące się na nią.
sberek38 napisał/a:
Podłoga ze słabo zahartowanego szkła?
Raczej barierka i stado debili cisnące się na nią.
Dwie młode osoby zginęły, a 15 zostało rannych, gdy plac został zapełniony, aby zobaczyć muzycznego YouTubera w San Luis Potosí.
Kilka minut przed północą, w klubie Rich , zlokalizowanym przy Plaza Altus na zachód od stolicy Potosí, doszło do tragedii, w wyniku której zginęły dwie młode osoby. Biuro Prokuratora Generalnego wskazało, że około 15 zostało rannych.
Do wypadku doszło, gdy szklana balustrada zawaliła się z wysokości ponad 12 metrów, powodując upadek kilkunastu osób znajdujących się w okolicy.
Wydarzenie uświetniła długo oczekiwana prezentacja meksykańskiego piosenkarza Kevina Moreno, pochodzącego z Culiacán w stanie Sinaloa.
Według obecnych świadków w lokalu panował tłok, co spowodowało, że na zewnętrznych korytarzach klubu zgromadziły się dziesiątki młodych ludzi. Nacisk wywierany na szklaną balustradę okazał się zbyt duży, co doprowadziło do jej zawalenia się i upadku młodych ludzi z trzeciego piętra.
infobae.com/mexico/2024/06/08/dos-jovenes-muertos-y-15-heridos-al-satu...
Kilka minut przed północą, w klubie Rich , zlokalizowanym przy Plaza Altus na zachód od stolicy Potosí, doszło do tragedii, w wyniku której zginęły dwie młode osoby. Biuro Prokuratora Generalnego wskazało, że około 15 zostało rannych.
Do wypadku doszło, gdy szklana balustrada zawaliła się z wysokości ponad 12 metrów, powodując upadek kilkunastu osób znajdujących się w okolicy.
Wydarzenie uświetniła długo oczekiwana prezentacja meksykańskiego piosenkarza Kevina Moreno, pochodzącego z Culiacán w stanie Sinaloa.
Według obecnych świadków w lokalu panował tłok, co spowodowało, że na zewnętrznych korytarzach klubu zgromadziły się dziesiątki młodych ludzi. Nacisk wywierany na szklaną balustradę okazał się zbyt duży, co doprowadziło do jej zawalenia się i upadku młodych ludzi z trzeciego piętra.
infobae.com/mexico/2024/06/08/dos-jovenes-muertos-y-15-heridos-al-satu...
o CIe Chuj, ale meksyk !!!
ooo kurwa, to było piękne, piękna fontanna ludzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów