📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
piwko za muzykę
polaczki za granica.... faktycznie sama elyta pojechala!! a potem sie bulwersuja i mowia ze polakow nie szanuja.... kurwa co za pojebancy!!!! woleli sluchac bajek na religii zamiast uczyc sie scislych przedmiotow bo po chuj?! przeciez matematyka biologia chemia i fizyka to nie przydaje sie w zyciu!!! a potem mowia na "halo" cud wojtyly bo "tecze wyczarowal" hahahaha a to zwykle zjawisko:) brawo napijcie sie jeszcze!
co mu zajebał w 0:22 niech zmienia dilera albo biorą połowę ......
W pierwszym filmiku widać piękne przejścia do parteru .OOOO nie !!!!! pisałem tego posta zaczynając oglądać myślałem, że napisze coś o tym jak polaków postrzegają, a tu co widzę, kurwa konsolę rozjebali ja pierdole pojebało ich rozumiem, że zarabiają kasy w chuj no ale bez przesady jak można tak traktować biedne maleństwo...
Baptized shores
Await us afar...
Plunder and Pillage
Triumph and Conquest
Power and Wisdom
The Will of Our Kind"
Plunder and Pillage
Triumph and Conquest
Power and Wisdom
The Will of Our Kind"
Chciałbym żeby takie coś odjebali na jakichś chrzcinach albo komunii.
ja czekałem tylko aż wypierdolą którego z nich przez okno, albo chociaż telewizor, ale widać nowy typ imprezy, ponapierdalajmy się meblami
Kurwa, dla zartow sie stołami rzucaja, jakąś konsolą po pysku się leją, klapkami. Chuj wie kiedy to zartuje, a kiedy chce ci naprawde wjebac
Hipnotyzujący głos Fergie wprowadził ich w psychodeliczny nastrój....
Tak właśnie drechole pokazują się od wrażliwej strony. RHCP, jebnięcie koledze meblem. Kwintesencja wrażliwości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów