18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Impreza po Polsku
kontownik • 2011-05-23, 22:33
Chłopaki wpierdalają stejki i im się w baniach pierdoli

Zgłoś
Tasior 2011-05-23, 22:34 22
piwko za muzykę
Zgłoś
Prozac 2011-05-23, 22:45 4
polaczki za granica.... faktycznie sama elyta pojechala!! a potem sie bulwersuja i mowia ze polakow nie szanuja.... kurwa co za pojebancy!!!! woleli sluchac bajek na religii zamiast uczyc sie scislych przedmiotow bo po chuj?! przeciez matematyka biologia chemia i fizyka to nie przydaje sie w zyciu!!! a potem mowia na "halo" cud wojtyly bo "tecze wyczarowal" hahahaha a to zwykle zjawisko:) brawo napijcie sie jeszcze!
Zgłoś
Rafal1757 2011-05-23, 22:47
co mu zajebał w 0:22 niech zmienia dilera albo biorą połowę ......
Zgłoś
LuKaS__ 2011-05-23, 22:50
W pierwszym filmiku widać piękne przejścia do parteru .OOOO nie !!!!! pisałem tego posta zaczynając oglądać myślałem, że napisze coś o tym jak polaków postrzegają, a tu co widzę, kurwa konsolę rozjebali ja pierdole pojebało ich rozumiem, że zarabiają kasy w chuj no ale bez przesady jak można tak traktować biedne maleństwo...

dalej wyżyj się
Zgłoś
Bies666 2011-05-23, 23:01 85
Nie ma to jak po przyjacielsku ponakurwiać się meblami.

"Scarlet the sunset,
Pure is our blood
Baptized shores
Await us afar...

Plunder and Pillage
Triumph and Conquest
Power and Wisdom
The Will of Our Kind"
Zgłoś
Leexo 2011-05-23, 23:43 2
Chciałbym żeby takie coś odjebali na jakichś chrzcinach albo komunii.
Zgłoś
sanderus 2011-05-24, 0:06 8
ja czekałem tylko aż wypierdolą którego z nich przez okno, albo chociaż telewizor, ale widać nowy typ imprezy, ponapierdalajmy się meblami
Zgłoś
paczek1262 2011-05-24, 0:12 13
Kurwa, dla zartow sie stołami rzucaja, jakąś konsolą po pysku się leją, klapkami. Chuj wie kiedy to zartuje, a kiedy chce ci naprawde wjebac

Świadomy sen
Zgłoś
Chupacabra 2011-05-24, 0:15
Ale jazda! Masz tego więcej?
Zgłoś
beephe 2011-05-24, 0:25 1
Banda popierdolców.
Zgłoś
enemy 2011-05-24, 0:27 17
ten na kanapie dostał stołem , krzesłem , potem na nim siedziało dwóch kafarów a nadal zezgonowany .
Zgłoś
doti_the_master 2011-05-24, 0:31 5
Hipnotyzujący głos Fergie wprowadził ich w psychodeliczny nastrój....
Zgłoś
dreamor 2011-05-24, 0:44 7
Tak właśnie drechole pokazują się od wrażliwej strony. RHCP, jebnięcie koledze meblem. Kwintesencja wrażliwości.
Zgłoś
elLosiu 2011-05-24, 0:50
heheheh "Zabawy z wódką"

"Będę jeździł po ulicy, strzelał w co się da
Porozwalam wszystkie sklepy, spłonie cały park
Nie zrozumiesz moich myśli, nie zrozumiesz marzeń
Dziś podpale całe miasto, będzie pełno wrażeń" Oi!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów