Nie rozumiem sensu organizacji wielkich imprez sportowych w miejscu gdzie pieniądze są trawione przez skorumpowanych urzędników, mieszkańcy żyją w coraz większej nędzy, nie ma środków na podstawową infrastrukturę. Gdzie ludzie giną na ulicach, dzieci chodzą do szkół z nożami, a zanieczyszczonym powietrzem ciężko oddychać. Niemniej po lokalnym referendum temat organizacji Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Krakowie możemy uznać za zamknięty.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chleba i igrzysk i lud zadowolony. oprocz telefonow itp od rzymian i grekow roznimy sie dzisiaj juz tylko brakiem kultury...
zostaliśmy drugą Brazylią
Mylisz się to właśnie Brazylia została drugą Polską
W Brazylii są przynajmniej seksowne Shemalki
,@,u,p,,,d,o,k,ł,a,d,n,i,e,
Właśnie taki jest sens organizowania wielkich przedsięwzięć w krajach z dużą korupcją - lud się podjara, a władza podpierdoli to i owo.
igrzysk się kurwa zachciało, trzeba mieć najebane żeby na taki pomysł wpaść, że w Polsce można je zorganizować
no nie do końca zamknięty, korupcja i kombinacje są tak wielkie, że łatwo kurwy nie odpuszą
dziennikpolski24.pl/artykul/3461919,niewazne-referendum-w-sprawie-igrz...
dziennikpolski24.pl/artykul/3461919,niewazne-referendum-w-sprawie-igrz...
Aaa pierdolisz, biedak jesteś i tyle, zamiast się za robotę brać to na sadisticu bólem dupy zarażasz. Dajcie mi maść, zaraziłem się
Sytuacja w Krakowie pokazałą gdzie żyjemy.
Niepotrzebne nam igrzyska na których poważnie byśmy stracili, już teraz pochłonęły w chuj kasy.Zabawnie brzmi? Ale to prawda:
wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/461878,igrzyska-zimowe-w-krakowi...
Przykładny kurwidołek mąż, żona ITEPE:
krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,15779431,Maz_poslanki_pograzyl_igrzysk...
Tutaj tvn (pierwszy lepszy link, sorry)\
tvn24.pl/krakow,50/komitet-do-organizacji-igrzysk-dziala-dalej-likwida...
natemat.pl/103809,jagna-oddaj-nasze-sto-milionow-liczymy-ile-pieniedzy...
I taki smaczek:
wykop.pl/ramka/2005702/prezydent-majchrowski-igrzyska-beda-niezaleznie...
Krakowianie podjęli świetną decyzje a dlaczego?
Eksperci maja racje, można na igrzyskach zarobić ale nie w Polsce - syfiatej Polsce. Niestety nasz kraj jest syfiaty przez ludzi którzy po prostu kradną.
Organizatorzy byli tak zaślepieni chęcią zarobienia grubej kasy, że zapomnieli się tym kryć i promować całą imprezę.
Na igrzyskach skorzystałaby wąska grupa, inżynierowie, dziwki, młode 20 latki puszczające się z obcokrajowcami - a nie całe miasto. Krakowianie widzą masę nierozwiązanych problemów i nie chcą mieć kolejnego, bo Igrzyska to zawsze problem od strony organizacyjnej. Sam z pewnością na igrzyskach bym zarobił ze względu na fach jaki mam (nie, nie jestem dziwką) ale patrze też trzeźwo i wiem, że niestety ale w Krakowie igrzyska przy mentalności rządzących byłyby katastrofa.
Marczułajtis NIC dosłownie NIC nie osiągnęła jako sportowiec. Tylko 3 razy na podium na 93 starty - kwestia przypadku. To taki uczeń który w szkole ma same dwójki i dostał przez 3 lata pięc razy ocene 5 - powiemy o kimś takim "dobry uczeń"?
Pierwsze co zrobiła dla igrzysk to zatrudniła własnego mężą - nepotyzm pełną gęba ponieważ Pan mąż żadnym fachowcem nie jest.
Niepotrzebne nam igrzyska na których poważnie byśmy stracili, już teraz pochłonęły w chuj kasy.Zabawnie brzmi? Ale to prawda:
wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/461878,igrzyska-zimowe-w-krakowi...
Przykładny kurwidołek mąż, żona ITEPE:
krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,15779431,Maz_poslanki_pograzyl_igrzysk...
Tutaj tvn (pierwszy lepszy link, sorry)\
tvn24.pl/krakow,50/komitet-do-organizacji-igrzysk-dziala-dalej-likwida...
natemat.pl/103809,jagna-oddaj-nasze-sto-milionow-liczymy-ile-pieniedzy...
I taki smaczek:
wykop.pl/ramka/2005702/prezydent-majchrowski-igrzyska-beda-niezaleznie...
Krakowianie podjęli świetną decyzje a dlaczego?
Eksperci maja racje, można na igrzyskach zarobić ale nie w Polsce - syfiatej Polsce. Niestety nasz kraj jest syfiaty przez ludzi którzy po prostu kradną.
Organizatorzy byli tak zaślepieni chęcią zarobienia grubej kasy, że zapomnieli się tym kryć i promować całą imprezę.
Na igrzyskach skorzystałaby wąska grupa, inżynierowie, dziwki, młode 20 latki puszczające się z obcokrajowcami - a nie całe miasto. Krakowianie widzą masę nierozwiązanych problemów i nie chcą mieć kolejnego, bo Igrzyska to zawsze problem od strony organizacyjnej. Sam z pewnością na igrzyskach bym zarobił ze względu na fach jaki mam (nie, nie jestem dziwką) ale patrze też trzeźwo i wiem, że niestety ale w Krakowie igrzyska przy mentalności rządzących byłyby katastrofa.
Marczułajtis NIC dosłownie NIC nie osiągnęła jako sportowiec. Tylko 3 razy na podium na 93 starty - kwestia przypadku. To taki uczeń który w szkole ma same dwójki i dostał przez 3 lata pięc razy ocene 5 - powiemy o kimś takim "dobry uczeń"?
Pierwsze co zrobiła dla igrzysk to zatrudniła własnego mężą - nepotyzm pełną gęba ponieważ Pan mąż żadnym fachowcem nie jest.
kustoszpan napisał/a:
właśnie sprawdziłem co to są Shemale... LoLW Brazylii są przynajmniej seksowne Shemalki
@up, serio nie wiedziałeś wcześniej...herbem sadistica jest shemale perfekcyjne ciało, piękna twarz, zgrabny tyłek i wielki kutas.
Wiecie co... ja myślę że 'politykom' jest tak mało, że wpadli na genialny pomysł, a mianowicie zorganizować igrzyska zimowe w Krakowie, tylko po to żeby wyjebać na to (tak strzelam) z 500 mln, koszt imprezy to 200-300mln i reszte mają dla siebie. I tak nikt się nie dowie.. to była ich ostatnia szansa.. ich czyli dla tych którzy nie pojadą do brukseli się nachapać brudnej forsy. Brzydzę się tymi złodziejami...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów