Partyjno-gangsterski beton platformowy celebrował święto patrona lodziarzy, przekrętów, tajnych współpracowników oraz najzwyklejszych durniów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdole dzieci z przedszkola lepiej by to zrobiły;/ mialo być śmiesznie a wyszło żałośnie
Polityczna kłótnia i rozgrzebywanie przeszłości, start:
Co za festiwal chamstwa ze strony autorów i wrzucającego.
Do piaskownicy wam, ciastka z kocich gówien lepić!
Do piaskownicy wam, ciastka z kocich gówien lepić!
co to kogo obchodzi? matek2222 beton to twój post
Pozniej nie ma sie co dziwic, ze peło robi co chce, skoro ma za opozycje takich idiotow jak autor filmiku.
Niezła piosenka i dubbing. Myślę, że żulikom spod sklepu by się spodobało.
@inf3kkted
Pierdolisz, :ja przyniosłem Bolkowi rękawice, to mu przypiernice" plus ogólne wyśmianie całej sytuacji jest na dobrym poziomie, adekwatnym do wydarzenia właściwie.
Pierdolisz, :ja przyniosłem Bolkowi rękawice, to mu przypiernice" plus ogólne wyśmianie całej sytuacji jest na dobrym poziomie, adekwatnym do wydarzenia właściwie.
Jak by ktoś nie znał histori pana jarka boleczka. w latach 80 prowadził najebany w trzy dupy malucha i pierdknął babke na śmierć zostawiając malucha w rowie poszedł spać do lasu. Dostał zawiasy. Kilka lat później powtórzył swój numer także na gazie ze skutkiem śmiertelnym nie wiem czy przedłużyli mu zawiasy czy poprostu puścili to mimouszu.
filmik poprawny i nawet śmieszny , ale kolega dostanie piwko za opis tego filmiku czyli za najprawdziwszą prawdę mam nadzieje że te czerwone kurwy bedą zdychać długo i boleśnie .
Gdzie jest kurwa Jaruzelski.Toż to ziomki z okresu końca komuny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów