Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już prawicowe zacofańce się odzywają, ciemnogród jeden, Ruch Palikota zmiecie te wasze kościoły, flagi i inne niepotrzebne badziewia.. Trzeba zlikwidować państwo Polskie i stworzyć wspólną lewacką Europę.. Homoseksualizm jest czymś normalnym, małżeństwa gejowskie powinny być zalegalizowane, tak samo jak trawka, żeby zdobyć poparcie głupiej młodzieży.. To samo tyczy się refundacji operacji zmiany płci i zabijania nienarodzonych dzieci! Zbudujmy fabryki, żeby było zerowe bezrobocie!
Palikot na prezydenta!!
A na pierwszą damę Anna Grodzka/Krzysztof Bęgowski!!
Nasi walczyli od lat o Polskę i Polskość a tacy jak ty by ją oddali bez walki, no ładnie prawdziwy Polak i patriota. Brawo!
A odnośnie filmu,to oni od lat znają pana palikota przecież przed laty robił dla nich gorzałę
Nasi walczyli od lat o Polskę i Polskość a tacy jak ty by ją oddali bez walki, no ładnie prawdziwy Polak i patriota. Brawo!
A odnośnie filmu,to oni od lat znają pana palikota przecież przed laty robił dla nich gorzałę
trolololo ironia
Napisał człowiek, który głosował na Tuska
Te, te, te kurwa synek
Chuj-a wiesz, a bredzisz jak Rostowski
@PawulonStoner
PSL u nas w mieście kiełbasę z grilla rozdawał więc nie ma co marudzić .
prawdziwa kiełbasa wyborcza
Przecież każda partia, czy to pis, po, sld czy rpp odstawia regularnie taką wiochę, żeby się ludziom przypodobać. nic odkrywczego. wolę nie myśleć jak to wyglada na imprezach psl:)
Panowie mamy pierwszego wibratora
Lepsza taka impreza, niż modły z Kaczyńskim pod krzyżem
Jest i drugi, spokojnie dziwolągi sznur jest tylko jeden.
Jedyną opcją dla tego kraju to oba która poparcia nie dostanie bo nie puszczają jej w TV.
Pan Korwin Mikke i nikt inny.
Panowie mamy pierwszego wibratora
Jest i drugi, spokojnie dziwolągi sznur jest tylko jeden.
Obrazek
Grozisz mi? Pewnie jesteś pizda internetowa
Tylko idiota głosuje na Palikota!!! Jebany debil a ci co na niego głosowali jeszcze więksi... siedział na dupie tyle czasu w PO i tylko machał wibratorem i pistoletem a teraz niby cudotwórca....
Na chuj się odzywasz, jak nie wiesz o co chodzi? Te machanie wibratorem i pistoletem dotyczyło gwałtów i molestowania seksualnego na posterunku policji i to dzięki niemu dobrali się do złych gliniarzy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów