Zjazd młodzieżówki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czego się spodziewać po wyborcach kretyna, który niszczy kraj.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Już prawicowe zacofańce się odzywają, ciemnogród jeden, Ruch Palikota zmiecie te wasze kościoły, flagi i inne niepotrzebne badziewia.. Trzeba zlikwidować państwo Polskie i stworzyć wspólną lewacką Europę.. Homoseksualizm jest czymś normalnym, małżeństwa gejowskie powinny być zalegalizowane, tak samo jak trawka, żeby zdobyć poparcie głupiej młodzieży.. To samo tyczy się refundacji operacji zmiany płci i zabijania nienarodzonych dzieci! Zbudujmy fabryki, żeby było zerowe bezrobocie!
Palikot na prezydenta!!
A na pierwszą damę Anna Grodzka/Krzysztof Bęgowski!!
Cytat:
- Jestem za likwidacją wszystkich państw europejskich po to, żeby powstało jedno państwo europejskie, a nie oddzielne byty jak Niemcy, Francja, Polska itd. - oświadczył Janusz Palikot. Zdaniem posła "prawdziwą niepodległość" Polska będzie miała, gdy będzie w jednym państwie europejskim.
Palikot na prezydenta!!
A na pierwszą damę Anna Grodzka/Krzysztof Bęgowski!!
Mr.Lumberjack napisał/a:
Czego się spodziewać po wyborcach kretyna, który niszczy kraj.
Napisał człowiek, który głosował na Tuska
typowi wyborcy po i pisu na filmie
jakbyś myślał, to byś wiedział, że ruch został stworzony po to aby zdobyć elektorat ćpunów, pedałów i takich idiotów jak ty, którzy myślą, że to przeciwieństwo po/pis
Cytat:
Już prawicowe zacofańce się odzywają, ciemnogród jeden, Ruch Palikota zmiecie te wasze kościoły, flagi i inne niepotrzebne badziewia..
jakbyś myślał, to byś wiedział, że ruch został stworzony po to aby zdobyć elektorat ćpunów, pedałów i takich idiotów jak ty, którzy myślą, że to przeciwieństwo po/pis
Myślę, że jedynym lekarstwem dla działaczy i ludzi popierających RP jest zastrzyk pawulonu
Nie dziwota ,że tłumów nie ma , poza paro osobową grupą poparcia gorzałki
pakicito napisał/a:
jakbyś myślał, to byś wyłapał ironię
Przecież każda partia, czy to pis, po, sld czy rpp odstawia regularnie taką wiochę, żeby się ludziom przypodobać. nic odkrywczego. wolę nie myśleć jak to wyglada na imprezach psl:)
Lepsza taka impreza, niż modły z Kaczyńskim pod krzyżem
Przyszli politycy...
Pochlej party i zbieramy wyborców.
Pochlej party i zbieramy wyborców.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów