18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiewór 2017-11-21, 9:52 5
Dobry taniec wyćwiczył. Na disco sie tak pogiba ze świnią i każda jego.
Zgłoś
bleblebator1 2017-11-21, 10:17 15
Zgłoś
poligon6 2017-11-21, 10:33 1
Złapał mase.
Zgłoś
helleluyah 2017-11-21, 11:02
Prądowy do głowy, masa do kutasa.
Zgłoś
Gizmolka 2017-11-21, 14:13
poligon6 napisał/a:

Złapał mase.

Teraz czas na rzeźbę.
Zgłoś
Nihilista 2017-11-21, 14:17 11
Kolejna ściema, jebany aktorzyna.
Prąd płynie zawsze najkrótszą drogą. Po iskrach widać, że masa jest do płotu przyłożona, więc czemu ten błazen dla nas tańczy?
Poza tym jako sadole powinniście rozróżniać bregdensa od porażenia prądem, przecież niejeden się już tutaj smażył.
Zgłoś
jackalski 2017-11-21, 14:54 31

Poprawiłem dźwięk.
Nie ma za co.
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2017-11-21, 15:10 2
Nihilista napisał/a:

Kolejna ściema, jebany aktorzyna.
Prąd płynie zawsze najkrótszą drogą. Po iskrach widać, że masa jest do płotu przyłożona, więc czemu ten błazen dla nas tańczy?
Poza tym jako sadole powinniście rozróżniać bregdensa od porażenia prądem, przecież niejeden się już tutaj smażył.

No co ty nie powiesz.
Zgłoś
bodzio667 2017-11-21, 15:16
Prąd płynie, zatem płynny prąd. Stąd i te płynne ruchy. A ruchani są ci, którzy to łykają.
Zgłoś
Dr0mg 2017-11-21, 15:18 1
@poligon6 no i co że złapał mase skoro uchwyt jest izolowany?
Zgłoś
Nihilista 2017-11-21, 15:23
S.T.U_Cummins napisał/a:

No co ty nie powiesz.

Skoro to takie oczywiste, to co to gówno tu jeszcze robi?
Czy można prosić szanowną moderację o potraktowanie tematu tak, jak na to zasługuje?
Zgłoś
Radysh 2017-11-21, 15:23
Bardziej mnie "przytuliło" jak trzymając za struny gitary, podłączonej do lampowego, nieuziemionego pieca. Sprawdziłem macką czy kaloryfery są ciepłe.
Zgłoś
poprostudamian 2017-11-21, 15:33
Fake. Pierdolło mnie już parę razy w życiu i uwierzcie - nie tańczyłem Coco Jumbo. Prąd zaciska mięśnie a nie wywołuje taniec.
Zgłoś
natking 2017-11-21, 16:10 1
Nihilista napisał/a:

Skoro to takie oczywiste, to co to gówno tu jeszcze robi?

Bo sadol to nie Rutkowski Patrol, tylko banda gejów-stulejarzy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem