18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Impreza
freeq45 • 2014-10-10, 1:00
Niedawno byłem na imprezie, gdzie była mega kolejka. Stałem za jakims chłopem, ktory probowal wejsc do srodka z browaremm na to ochroniarz:

-Do burdelu tez przychodzisz z własna dziwka?!, Wypierdalaj !
Zgłoś
Prze-moc 2014-10-10, 1:15
no i miał racje że go wyjebał .
Co za klub że takie kolejki ?
Zgłoś
RockyWood 2014-10-10, 5:36
@up

burdel dla studentów.

Rock.
Zgłoś
cys23 2014-10-10, 9:35 8
Ci ochroniarze to zawsze wielcy strażnicy teksasu, pierdolone łyse pały naszprycowane koksem.
Zgłoś
novy__ 2014-10-10, 9:42 6
cys23 napisał/a:

Ci ochroniarze to zawsze wielcy strażnicy teksasu, pierdolone łyse pały naszprycowane koksem.

Ciekawy jestem jak Ty się szefowi w pracy przeciwstawiasz (o ile w ogóle wiesz co to praca, zapewne matka jeszcze na Ciebie krzyczy i zakaz na komputer daje), jest powiedziane, że z własnym alko nie wpuszczamy to nie wpuszczamy i tyle.
A tak po za tym, nie jestem łysy.
Zgłoś
cys23 2014-10-10, 11:26 12
@novy

może mas włosy, ale wewnątrz jesteś łysą pałą. Pocisnąłeś populistycznym tekstem o mamie i zakazie komputera, brawo. Odpowiem: do babci też mówisz wypierdalaj, jak ci częstuje ciastem którego nie chcesz? Kultury trochę gburze, możesz gówniarzowi powiedzieć, że bez piwa nie ma wjazdu, a nie od razu na chama pokazać autorytet, że ja - ochroniarz zbluzgać cię mogę a ty chuja leszczu zrobisz bo jesteś 3 razy mniejszy i nie masz munduru służb specjalnych. A prawda jest taka, że takim zachowaniem pokazujesz że masz syndrom małego chuja i jakoś trzeba ego podbić.

Pierdolę twoje zdanie na temat mojej pracy, bo jestem pewny, że mimo iż jestem 4 lata młodszy to mam przepracowane więcej niż ty. A o co ci chodzi z tym przeciwstawianiem się szefowi to nie wiem. Zbluzgałeś jakiegoś dzieciaka z browarem w ręku i to jets twoja forma buntu wobec prawodawcy, czy co?!

Widzisz, ja lubię to co robię i nie muszę się pracodawcy burzyć.
Zgłoś
Antidesperate 2014-10-10, 12:31 3
@novy__

Łysy załatwił Ci już oryginalną plakietkę dla bramkarza?
Zgłoś
novy__ 2014-10-10, 12:45
@cys23

a kto mówi, że bluzgam? Ty to powiedziałeś!! Z szefem chodzi mi o to, że jest właściciel dyskoteki i to on decyduje czy osoby mogą wchodzić do klubu z własnym alkoholem czy nie. Tak jak w każdej innej pracy jest szef i Ci mówi co masz robić. Niestety czasy są ciężkie i pomimo ukończenia studiów i bycia na jakimś tam stołku w państwowej instytucji nie starcza by utrzymać rodzinę.
Masz bogatych rodziców to CI się udało, chociaż nie musisz dorabiać!!!
Zgłoś
cys23 2014-10-10, 12:59
Znowu ci rodzice...są tak bogaci, że od osiemnastego roku życia zapierdalam za granicą. Ja też dorabiam.

Bronisz jakiegoś łysego chama, co się nie umie zachować, w taki sposób, że z początku myślałem że to ty.
Zgłoś
KiKiZ 2014-10-13, 22:50
załatwi ci drzewko o zapachu kokosowym do malucha?!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów