📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:23
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa co to, RPA? Gwizdki, wuwuzele, jeszcze tylko kurwa Rasiaka brakuje żeby gdzieś w tłumie dryblował.
wspomnień czar
mcmt napisał/a:
Jeśli to wogóle lata '90 to chyba skrajna ich końcówka. Na początku lat '90 grano dr Albana i DJ Bobo:
Tak, ale w tych latach rozwinęło się wiele innych gatunków i nie grano tylko Euro House'u Albana. To był początek lat 90'tych, kiedy w Anglii zaczęła się moda na Breakbeat i Rave'y.
Swoboda bycia. Bez koszulki , dresy , czapki itp w LOKALU .. Dziś już tego nie ma.
Devil napisał/a:
Tak, ale w tych latach rozwinęło się wiele innych gatunków i nie grano tylko Euro House'u Albana. To był początek lat 90'tych, kiedy w Anglii zaczęła się moda na Breakbeat i Rave'y.
Nie wiem co grano w Angli na początku lat '90, bo tam wtedy nie byłem - ale byłem w Polsce.
Techno amfa, amfa techno:D dobra korba nie jest zła
mi się jednak wydaję że ten koleś w czerwonej czapce na początku co go widać, to jednak on ma dres tylko mu za gorąco
film z lat '90 a jakością obrazu i dźwięku powala 3/4 wrzutek na sadistic
soqu1 napisał/a:
mi to wygląda na niemiecki karnawał 1990 i radość z obalonego muru berlinskiego
A mnie to wygląda jak dzień twojego spłodzenia. Szalony rok 1990.
jakubczyk1985 napisał/a:
Disco i ani jednego dresiarza.Boże błogosław lata 90
Raz ze to prawdopodobnie nie Polska a dwa w latach 90 dresiarze nie chodzili w dresach
jest nawęd rudy kojot
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów