📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
jakubczyk1985 napisał/a:
Disco i ani jednego dresiarza.Boże błogosław lata 90
Bycie dresem to stan umysłu a nie kwestia wyglądu.
jakubczyk1985 napisał/a:
Disco i ani jednego dresiarza.Boże błogosław lata 90
ale glupich mord pełno
swoja droga ładnie wszyscy naćpani
RUSSIA TRANCE XTC !!!
BTW, koleś z 1:58 po prawej nadaje sie do GIFa
Mocny jest jeszcze ten koleś z 1:15 co chce śpiewać, ale nie wie dokładnie co
BTW, koleś z 1:58 po prawej nadaje sie do GIFa
Mocny jest jeszcze ten koleś z 1:15 co chce śpiewać, ale nie wie dokładnie co
to nie Disco tylko Rave !
1.Rhythm Quest - Closer To All Your Dreams
2.Terrorize - It's Just a feeling
Jeżeli, ktoś by chciał
2.Terrorize - It's Just a feeling
Jeżeli, ktoś by chciał
Lata 90 wróćcie !
a najlepsze to to że taki ByłemSieWysrać etc.pisze w komentarzach "wspomnień czar" kurwa rocznik 1988 sie wypowiada.mamusia pewnie brała na disco bo nie miała go z kim zostawić
a najlepsze to to że taki ByłemSieWysrać etc.pisze w komentarzach "wspomnień czar" kurwa rocznik 1988 sie wypowiada.mamusia pewnie brała na disco bo nie miała go z kim zostawić
ErnestoMar napisał/a:
to nie Disco tylko Rave !
Rave to nie muzyka tylko subkultura (mówię o latach 90') jeśli chodzi o muzykę to prawdopodobnie są początki house ale nie jestem do końca pewien.
kurde, musieli mieć wtedy niezłe gumy do żucia
napierdalają szczenami jak pojebani
napierdalają szczenami jak pojebani
to mi sie podoba ! wow
muzyka jest jest super
ludzi podobnie ;d
i tam kazdy chce przyszedl z ochota sie bawic a nie tak jak teraz
przyjedzie na impe po to zeby komus najebac w kiblu...
muzyka jest jest super
ludzi podobnie ;d
i tam kazdy chce przyszedl z ochota sie bawic a nie tak jak teraz
przyjedzie na impe po to zeby komus najebac w kiblu...
Pierdolicie bo jesteście starzy a to wasze dzieciństwo. To samo będą mówić dzisiejsze technomuły itp za 20 lat, jadąc na inne klimaty, inną muzykę, narkotyki, dresiarzy 2031 roku.
Wtedy każdy był porobiony i dobrze się bawił, mimo tego iż jestem młody, bo rocznik 1990, ale zawsze sie intersowałem Światem muzyki elektronicznej i klubingu, wiec niektórym tutaj hejterom radziłbym albo troche tolerancji albo kula w łeb, nie wiem, które lepsze rozwiązanie... Ciężko mi okreslic co to jest za gatunek muzyczny (chodzi o 1 numer)... melodyjnie przypomina house, ale linia basu już bardziej pasuje do techno... Szkoda, ze byłem taki młody w tamtych latach... Była to nowosc, każdy się bawił i była dobra muzyka... teraz puszczają komercyjne hity, która ciemna Polska masa przyjmuje jako modne i trendi i wpierdalają sie z tym do klubów! W dodatku karki i dziwki na remizach i mniej prestizowych klubach, z drugiej strony jest kurwa posh, glamour, bananowcy i lanserka... dobrych klubów w Polsce szukać ze swiecą, bo jest nie wiele!... Pozdrawiam wszystkich fanów elektroniki jak i słuchaczy innych gatunków muzycznych... Ave RAVE!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów