Izrael wysłał samoloty by ewakuować "ofiary", burmistrz Amsterdamu złożyła samokrytykę, parę osób w szpitalu, parę aresztowanych, ogólnie impreza super. Dodałam z Al Jazeera, bo mieli najlepszy reportaż
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
XXI wiek a bakterie na pyłku w kosmosie biją się w imię swoich narodowościowo religijnych deluzji, które nie są niczym innym jak powtarzaną od pokoleń iluzja bycia kimś innym, odrębnym. Oby ewolucja stworzyła coś mądrzejszego od ludzi, coś co nie ma w sobie tego raka zwanego EGO.
arab bije żyda lub żyd bije araba piękne, nie ma nic lepszego niż patrzeć jak te zarazy wykańczają się nawzajem , oby tak dalej to świat sam się oczyści z tych parchów
Spokojnie, ochłońmy wszyscy i poczekajmy aż Czarny Pan wróci ze zmywaka aby opowiedzieć nam co o tym wszystkim myśleć
Na nasz ciemny, prostacki rozum to wygląda jakby naród wybrany poczuł się wybrany by w kalifacie holenderskim zrywać lokalne flagi i za to obskoczyli wpierdol od rodowitych arabskich holendrów
Na nasz ciemny, prostacki rozum to wygląda jakby naród wybrany poczuł się wybrany by w kalifacie holenderskim zrywać lokalne flagi i za to obskoczyli wpierdol od rodowitych arabskich holendrów
Czemu żydów nikt nie lubi?
bleblebator1 napisał/a:
mam pierdolony dylemat, komu kibicować.
Obu stronom. Niech krew się leje i trup pada gęsto. By kontent na Sadistica powstawał gruby.
a tak przy okazji, ta minuta ciszy dla ofiar powodzi w Hiszpanii, to chyba było celowo, żeby wkurwić żymian, bo on mają żal, że Hiszpania uznała Palestynę za niepodległe państwo (oprócz Hiszpanii, Palestynę w maju tego roku uznała Norwegia i Irlandia i żymianie się wściekli)
Mecz był miedzy holenderskim a izraelskim klubem, więc po co ta minuta ciszy?
Mecz był miedzy holenderskim a izraelskim klubem, więc po co ta minuta ciszy?
Jude zu gas !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów