Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Lepszy gołąbek za oceanem, niż russki mir w domu.
No nie wiem, jak się skończyła pomarańczowa rewolucja dla Ukrainy? Jak się skończyła dla Polski? Nic się nie dzieje bez przyczyny
Ahh, cudowne dziecko patorelacji z syndromem sztokholmskim w tle. Cieszmy się, że nas jebią w dupe tamci, bo przyjdzie inny i będzie nas jebał jeszcze gorzej. Oczywiście przeświadczenie o tym wpojone przez wiadomo kogo.
Niżej jeszcze komentarze kolejnych miłośników nadstawiania dupy. Jak to się tam mówi w gwarze więziennej na takich? Cwele? Oni też pewnie są przekonani, że lepiej trafić nie mogli
Tyle cwelowania, nadstawiania i jebania w dupę z niewinnego komentarza o gołąbku. Następny sfrustrowany gryptogej się objawił.
kolejna kolorowa rewolucja inspirowana wiadomo przez przez kogo, największego gołąbka pokoju zza oceanu
a co ciebie to obchodzi? są u siebie, niech się bawią! tak jak my nie chcemy, żeby ktoś się nam wpierdalał w politykę, tak my nie wpierdalajmy się innym. brać popcorn, siadać wygodnie i cieszyć się seansem!
Problem w tym, że mimo iż jest za oceanem, to wpierdala się wszędzie, podżega i judzi do wojny oraz chce uczynić ze wszystkich swoich niewolników
"Ruski mir" to też wynalazek zafundowany Europie przez amerykańskich pejsów.
Więc zawsze chodzi o CIA i amerykańskie krwawe szekle.
[ Dodano: 2024-12-02, 14:47 ]
Jakoś wolałbym być z tym gołąbkiem zza oceanu niż kacapami z północy
Na początku Indianie też tak mówili.
glupi powiedział co wiedział
Dzieci nie pamiętają cudownych lat PRL, jak cudownie nam było w ruskim mirze
A ty pamiętasz?
Za PRL było ZWYKŁYM LUDZIOM dużo lepiej niż obecnie.
Gdy mojego znajomego kierownik po złości chciał wyrzucić z roboty,po napisaniu skargi do PZPR, kierownik - komuch z płaczem go przepraszał.
Dyrektor firmy zatrudniającej 2000 osób zarabiał max 3-5 razy tyle co zwykły pracownik.
Była bieda? Tak.
Bo Regan chciał nas wszystkich zagłodzić organizując sankcje na wszystko.
Ale też spłacaliśmy długi zaciągnięte m.in. przez ZSRR jako Lend-Lease za broń, amunicję i sprzęt którego kacapy używały również do pokonania Niemców okupujących Polskę.
USA nie dało tego za darmo.
Wiem, że niektórym się zwoje mózgowe i styki przegrzeją oraz puszczą zwieracze, ale prawda jest taka, że Niemcy planowały większość Polaków wymordować, a z reszty zrobić niewolników. I od takiego losu uchronił nas ZSRR, którego nienawidziłem i nadal nienawidzę.
Jednak Polacy to z natury niewolnicy i dlatego od razu wprzęgli się w niewolę UE bo muszą się pytać czy mogą ściąć własne drzewo i czy mogą użyć go jako opału...
No nie wiem, jak się skończyła pomarańczowa rewolucja dla Ukrainy? Jak się skończyła dla Polski? Nic się nie dzieje bez przyczyny
Ja wiem jak.
Ale wiesz. że mir to ruskie słowo?
Ale wiesz. że mir to ruskie słowo?
To nie żaden "gołąbek" tylko bombowiec demokracji.
Idź i zaciągnij się, płacą podobno nieźle. Jednego barana będzie mniej jak cię upieką w dołku. Ha, tfu! Piwniczny tłuku z wypranym łbem.
Siriuz i jego mit cudownego życia w kacapSStanie. Jedź do mateczki roSSji i żyj do końca swoich dni
Och, dawno Ciebie tu nie było antypolski naziolku
kolejna kolorowa rewolucja inspirowana wiadomo przez przez kogo, największego gołąbka pokoju zza oceanu
Ten gołąbek ma dziwnie wielki nos i masę kasy, wpływów
tymczasem ludzie:
zrobią dokładnie to samo, co w Rosji, czy na Białorusi - wyślą armię, żeby brutalnie stłumiła protesty, do tego KGB będzie w nocy wyciągać z domów prowodyrów.
No chyba, że wojsko stanie za obywatelami. Ale wtedy wejdzie Rosja ze Specjalną Operacją.
Wiesz kto to były prezydent Gruzji Saakaszwili?
Wiesz, że siedzi za ludobójstwo bo na rozkaz USA w 2008 roku kazał armii strzelać do cywilów jak poroszenko i zelenski na upadlinie do rosyjskojęzycznych ukraińców?
To zawsze jest robota zbrodniarzy z CIA i ich opłaconych podwykonawców.
A tu klasyka gatunku - zamach stanu w Iranie wykonany przez CIA
Siriuz i jego mit cudownego życia w kacapSStanie. Jedź do mateczki roSSji i żyj do końca swoich dni
Idź dalej żyć pod butem. Tylko wcześniej sprawdź definicję słowa niepodległość.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów