Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Jeden mały gołąbek a tyle sowiecko-watykańskich troli i kryptopedałów ujawnił. ROTFL
Patrzcie jak kombinuje, żeby tylko nie napisać "Polak"
Jedź sobie do tych Jankesów, powiedz że jesteś Amerykaninem i patrz jak zostaniesz obsikany
kolejna kolorowa rewolucja inspirowana wiadomo przez przez kogo, największego gołąbka pokoju zza oceanu
o ty ruska swłoczo !
Jebać putina skurwysyna i jego kochasia ciotę z Czeczeni - kozojebcę kadyrowa!
A ty pamiętasz?
Za PRL było ZWYKŁYM LUDZIOM dużo lepiej niż obecnie.
Jak czytam takie teksty, to mi się rzygać chce. Komu było lepiej ormowcom z dukli, wszelkiej maści cwaniakom i złodziejom z legitymacjami PZPR?
Ja wiem, że niektórzy patrzą na PRL z sentymentem "młodych lat", ale mieć taką krótką pamięć, to już zakrawa na sklerozę. Ja pamiętam, to inaczej. Chcesz się uczyć, podróżować lub poprostu spierdolić z tego syfu, ale nie możesz, bo albo Twój ojciec jest podejrzany klasowo, albo nie jesteś w młodzieżówce, byłeś na nieodpowiednim koncercie, albo poprostu nie, i koniec. I o tym decydował tępy chuj z Wojewódzkiego. Ten sam chuj albo podobny cymbał decydował, co masz żreć, w co wierzyć i co myśleć.
Jasne, dziś nie jest super i cacy, ale masz przynajmniej wybór i jak chcesz, to zrobisz co chcesz. I nikt Ci nie pierdoli jak masz żyć, to znaczy może, ale ty możesz mieć to w doopie.
Kończąc ten wysryw, powiem tak, byłem w kilku miejscach gdzie ta socjalistyczna utopia trwa do dziś, i jestem kurwa szczęśliwy, że nam się jednak udało.
Dzieci nie pamiętają cudownych lat PRL, jak cudownie nam było w ruskim mirze
Przypominam im (znane z autopsji): strach na widok milicjanta, podcieranie tyłka gazetą bo nie było papieru toaletowego, przechadzka z dumą po osiedlu z papierem toaletowym na ramieniu (zrozumie o co chodzi tylko ten co to przeżył), stanie kilka godzin w sklepie żeby kupić puste słoiki, stawianie na szafce z dumą pustych puszek po napojach jak jakieś trofeum, "trzy" samochody na krzyż w całej polsce (i naprawianie tego gówna co tydzień).... nie chce mi się pisać wiecej bo można tak w nieskończoność. Niech was ręka boska broni żeby tu ruscy wrócili
A ty pamiętasz?
Gdy mojego znajomego kierownik po złości chciał wyrzucić z roboty,po napisaniu skargi do PZPR, kierownik - komuch z płaczem go przepraszał.
Dyrektor firmy zatrudniającej 2000 osób zarabiał max 3-5 razy tyle co zwykły pracownik.
Była bieda? Tak.
Bo Regan chciał nas wszystkich zagłodzić organizując sankcje na wszystko.
Ale też spłacaliśmy długi zaciągnięte m.in. przez ZSRR jako Lend-Lease za broń, amunicję i sprzęt którego kacapy używały również do pokonania Niemców okupujących Polskę.
USA nie dało tego za darmo.
Wiem, że niektórym się zwoje mózgowe i styki przegrzeją oraz puszczą zwieracze, ale prawda jest taka, że Niemcy planowały większość Polaków wymordować, a z reszty zrobić niewolników. I od takiego losu uchronił nas ZSRR, którego nienawidziłem i nadal nienawidzę.
Jednak Polacy to z natury niewolnicy i dlatego od razu wprzęgli się w niewolę UE bo muszą się pytać czy mogą ściąć własne drzewo i czy mogą użyć go jako opału...
no to powiedz nam jak te rządy dobrobytu sie skończyły? Jak już nic na półkach nie było a ludzie wyszli na ulice?
Kolejny majdan urządzają żeby poźniej dojeżdzać rosję, skończy się tak samo jak dla banderowców.
oczywiście ,tylko większość baranów wierzy w jeden przekaz z tv
Lepszy gołąbek za oceanem, niż russki mir w domu.
Niby tak, ale na 2 wojnach co były, to Europa się wykrwawiła, a USA urosła w siłę. Ile na tym rotschildowie i im podobni zarobili to nawet nie umiemy nazwać tych cyfr.
A ty pamiętasz?
Gdy mojego znajomego kierownik po złości chciał wyrzucić z roboty,po napisaniu skargi do PZPR, kierownik - komuch z płaczem go przepraszał.
Dyrektor firmy zatrudniającej 2000 osób zarabiał max 3-5 razy tyle co zwykły pracownik.
Była bieda? Tak.
Bo Regan chciał nas wszystkich zagłodzić organizując sankcje na wszystko.
Ale też spłacaliśmy długi zaciągnięte m.in. przez ZSRR jako Lend-Lease za broń, amunicję i sprzęt którego kacapy używały również do pokonania Niemców okupujących Polskę.
USA nie dało tego za darmo.
Wiem, że niektórym się zwoje mózgowe i styki przegrzeją oraz puszczą zwieracze, ale prawda jest taka, że Niemcy planowały większość Polaków wymordować, a z reszty zrobić niewolników. I od takiego losu uchronił nas ZSRR, którego nienawidziłem i nadal nienawidzę.
Jednak Polacy to z natury niewolnicy i dlatego od razu wprzęgli się w niewolę UE bo muszą się pytać czy mogą ściąć własne drzewo i czy mogą użyć go jako opału...
Możesz nadal głąbie jechać na Białorusi jak tęsknisz za PRL
"trzy" samochody na krzyż w całej polsce (i naprawianie tego gówna co tydzień).... nie chce mi się pisać wiecej bo można tak w nieskończoność. Niech was ręka boska broni żeby tu ruscy wrócili
Już przecież wrócili. Sowieci, nie Rosjanie. Walczą z motoryzacją, żeby znowu były "trzy" samochody na krzyż. Opanowali Bruksele, a w Polsce największy sowiecki orędownik to Trzaskowski.
Niby tak, ale na 2 wojnach co były, to Europa się wykrwawiła, a USA urosła w siłę. Ile na tym rotschildowie i im podobni zarobili to nawet nie umiemy nazwać tych cyfr.
Mogła też nie rosnąć w siłę, Wtedy na zachód od Wisły pozdrawialibyśmy się na modłę rzymską, a na wschód kłanialibyśmy się, żeby zapytać, czy można zabrać onuce do wietrzenia.
Historii nie zmienisz, faktów ani świata myśleniem życzeniowym, też nie. Warto mieć silnych przyjaciół i nie krzyczeć za mocno, bo prawdziwa polityka odbywa się za kulisami.
Lepszy gołąbek za oceanem, niż russki mir w domu.
Wydaje mi się że tysiace Ukrainców, którzy uciekają przed mobilizacyjnymi łapankami, myślą inaczej. Tak samo ci, którzy już nie mają gdzie wracać. O tych, którym wjona zabrała ojców i braci już nie ma co wspominać.
To samo ten gołądbek zza oceanu zrobił na bliskim wschodzie. W imię pieniędzy zdestabilizowali cały bliski wschód. Ciągłe walki toczą się tam aż do dzisiaj.
Ten gołąbek ma nawet chrapkę na ciebie. Od dawna mówi się, że USA będzie walczyć z Rosją do ostatniego Polaka. Mieliśmy szczęście że Ukraina była przed nami ale jeszcze nie wszystko stracone i może będziesz miał okazję się sprawdzić na wojnie.
Rozumiem tych ludzi, ale niestety oni nie zdają sobie sprawy z tego, że nie czeka ich nic dobrego. Rosja nie będzie się biernie przyglądać temu co się dzieje i ostatecznie pewnie wkroczy z wojskiem. A już od dawna ruscy przesuwali sobie granicę rosyjsko-grużinską. No i jak myślisz bohaterze, kto pomoże Gruzji odeprzeć atak rosyjskiego wojska? Może to właśnie ciebie wezmą w kamasze i wyślą do walki w imię amerykańskich interesów.
Sąsiadów się nie wybiera. Niestety jesteśmy w takim rejonie geograficznym jakim jesteśmy. I niestety mamy polityków jakich mamy. Zamiast się dogadywać i robić rzeczy zgodne z interesem państwa to polscy politycy machają szabelką i chcą wdeptywać Putina w ziemię. Banda kretynów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów